{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Rottweiler Kato Aflivet grundet AD/HD d. 15/4-13 [ Himmelhund] 2012

2.211 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Hanne T
Kvinde | 51 år | Oprettet: 27. feb 2007


Rottweiler Kato Aflivet grundet AD/HD d. 15/4-13

Fødselsår:
2012
Størrelse:
Kato er født d. 25/4-12, og er helt efter normalen for hvalpe i hans alder.

Kato vejer nu:

10/8-12 - 10,00 kg
28/8-12 - 13,25 kg
21/9-12 - 19,50 kg
15/10-12 22,50 kg
Temperament
Kato er egentlig en meget rolig hvalp og utrolig lærenem - selvfølgelig er han fuld af ballade, men han har endnu ikke ødelagt noget. Han er rolig på køreture, knap så farlig over for fremmede mennesker og store hunde - så kan han nok finde rumpetten af mig. ;-)

Nu hvor han nærmer sig 5 mdr, så skal jeg da love for der er krudt i drengen :-) Han kan nemt fræse haven op, eller for den sags skyld også stuen. Han får en hjerneblødning næsten hver aften og drøner rundt i huset. :-)

Tricks
Kan ikke tricks, men vi arbejder på det mest bassale indenfor alm lydighed.
Stævner
Der er selvfølgelig ingen stæver - han er jo kun en hvalp, men han er startet på hvalpetræning i Dch Dronninglund/Hjallerup. Det forventer vi os rigtig meget af i fremtiden.
Stamtavle
Kato er uden tavle.
Køn
Hanhund, og vi synes han er vidunderlig smuk.
Beskrivelse
Kato er desværre blevet aflivet d. 15/4-13, - kun 10 dage før han blev 1 år - pga kraftig HD/AD :-(

Kato er indtil videre en utrolig nem hund - han er næsten blevet renlig på bare godt 3 uger. Selvfølgelig er han en krudtugle som alle hvalpe er, men han er så nem at få ned i gear igen. Han virker til at hvile godt i sig selv, og trives i vores familie.

Nu er Kato allerede vokset vores dværgpuddel over hovedet, men det er ikke gået helt op for ham endnu :-) Den bette Tess kan stadig få lagt den lille drengerøv ned, når det blir hende for meget.

Vi ser virkelig frem til en skøn tid med Kato - han skal være familiehund så det basker, men kommer til at bruge krudtet i DcH i fremtiden, og det glæder vi os til. Da Kato er en meget usikker hvalp - udenfor hjemmet, arbejder vi meget på at gøre ham mere sikker. Han bliver usikker ved fremmede mennesker og andre hunde. Men ifølge af eksperter, så skal vi ikke tvivle - de mener han nok skal rette sig, men der ligger arbejde forude.

D. 30/9-12 vandt Kato sin første konkurrence som 5 mdr. Han er med i en landsdækkende konkurrence for Royal Canin som DK´s sødeste hund.

Kommentér på:
Rottweiler Kato Aflivet grundet AD/HD d. 15/4-13
Annonce