2 gode hunderacer til dig der bor i lejlighed

2 gode hunderacer til dig der bor i lejlighed

5. mar

Mange familier går og drømmer om at få en hund, og ofte er det børnene, der i lang tid kan gå og plage forældrene om få en lille hundehvalp. Det er en stor beslutning at anskaffe sig en hund, da en hund kræver meget tid, ansvar og omsorg - især når de er hvalpe. Så først og fremmest skal man overveje, om man har tid, økonomi og overskud til at have en hund i sin hverdag, tid til at gå ture med den, træne den, give den mad og alt i alt sørge for, at den har det godt. Træning kan heldigvis gøres nemt ved hjælp af hundegodbidder, gå-turene kan ses positivt på som god motion, og en lille hundehvalp kan gå hen og blive et nyt familiemedlem, som kan bringe glæde og minder i mange år. Når først valget er truffet om at i skal have en hund, så skal i tage stilling til hvilken hunderace i skal have. Er I i tvivl om hvilken race, der passer ind i jeres familie og lejlighed, så læs med her. 


Fransk Bulldog

En Fransk bulldog har en lille robust krop, et rynket ansigt, en flad næse og store hundeøjne. Det er en intelligent og venlig hund, som er god mod børn - den er derfor meget velegnet som en familiehund, og den har et stort behov for at være social. Den kan være legelysten, følsom og sommetider også stædig. En fransk bulldog er en rigtig populært hunderace, da det er en forholdsvis nem race. Den passer enormt godt ind i en lejlighed, og elsker både motion og aktivitet, men kan sagtens også tilpasse sig i en mindre aktiv hverdag. Er tiden derfor knap til mange og lange gåture, så er en fransk bulldog et godt valg. 

 

Coton de tulear - bomuldshund
En coton de tulear, bedre kendt som en bomuldshund, er er en allergivenlig lille hund, som altid har været meget populær hos danskerne. Racen er blid, udadvendt og tilpasser sig overalt - den er en selskabshund, kan godt lide børn og trives også med andre husdyr. Det er ligeledes en race, der ikke behøver meget fysisk aktivitet, men som elsker at lege og tumle i den friske luft. Det eneste kompliceret ved racen, er dens pels som kræver pleje hver dag, da pelsen ellers vil filtre sammen. Men udover det, så er en bomuldshunden en rigtig god lejlighedshund. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x