3 tidspunkt hvor du skal fejre din firbenede ven

3 tidspunkt hvor du skal fejre din firbenede ven

2. maj 2019

Der er særligt én i denne verden, der elsker dig ubetinget og mere end noget andet; din hund. Derfor er det vigtigt, at du giver den samme mængde kærlighed tilbage til din hund, som den giver til dig, så den kan føle sig elsket og godt tilpas. En ud af mange måder hvorpå du kan gøre dette, er at fejre din firbenede ven. Men hvornår er det helt præcis, at din hund skal fejres? Det finder de tre gode bud på i det følgende.


Hunde har også fødselsdag

Ligesom mennesker har hunde også fødselsdag. Når de én gang om året har fødselsdag, tæller det endda for syv år. Derfor er din hunds fødselsdag en dag, som du skal fejre ekstra meget. Det kan enten vælge at fejre den alene samme med din hund, eller du kan vælge at spørge nogle af dine venner eller familie, om de har lyst til at komme forbi og fejre, at din hund nu er blevet et år ældre. Mange vil grine af, at du siger, at du holder fødselsdag for din hund, men du kan være helt sikker på, at de vil elske det billede, du lægger op på de socialemedier af din hund, der sidder foran en lagkage lavet af hundekiks.

Dine venner eller familie vil helt sikkert også sige ja, når du inviterer dem til at fejre din firbenede ven. Det er nemlig en god undskyldning for lækker mad, kage og samvær. Og hvem elsker ikke at bruge tid sammen en glad og logrende hund? Du kan gøre ekstra meget ud af dagen ved at købe nogle billige guirlander eller lignende fra Billig-Billy. Dine gæster såvel som din hund vil helt sikkert elske din indsats.


Den første dag

En anden ting du med sikkerhed skal fejre, er den første dag, hvor du kommer hjem med din nye hund. Det er helt sikkert noget at fejre, at din familie nu er blevet et medlem større. Hunde kan godt være nervøse de første par dage, de kommer et nyt sted hen. Derfor er det en god ide at vente et par dage med fejringen, så du ikke forvirrer din nye ven for meget. Den første dag kan du i stedet fejre din nye ven på egen hånd med masser af godbidder, kærlighed og klap. Din hund vil helt sikkert elske dette meget mere end en masse postyr den først dag.

Når du lige har fået en ny hund, er der en god ide, at du tager de første par dage fri, hvis du har et arbejde at passe. Din hun har nemlig brug for trygge og stabile rammer de første par dage, så den kan få lov til at finde sig til ro i de nye omgivelser. Den har derfor også brug for, at du er der det meste af tiden og ikke bare forlader den halvdelen af dagen.


Hvalpe i hjemmet

Et sidste bud på hvornår du skal fejre din skønne hund, er, hvis der er tale om en hunhund, og den har fået hvalpe. Der er ikke noget mere hyggeligt og rørende, end når der kommer små hvalpe i hjemmet. De kan være et stort stykke arbejde, men deres møde med den store verden er helt sikkert noget, der skal fejres. Ligesom hvis du lige havde fået en ny hund, er det dog en god ide at give din hund lidt ro de første par dage efter fødslen. Den har nemlig været på en hård opgave med at skulle føde en håndfuld hvalpe. Det betyder dog ikke, at du ikke kan fejre de nye liv stille og roligt - eventuelt med din partner, familien eller en ven. Hvalpe er altid en god undskyldning for at finde kagen frem.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce