At være fan

At være fan

20. mar

Hvem er du fan af? Måske svarer du Justin Bieber, Leonardo DiCaprio, Stephen Hawking eller en helt fjerde. Det er meget forskelligt, hvem folk er fan af, hvis de overhovedet er fan af nogen. Hvis man slår ordet fan op i ordbogen står der følgende: “en person som nærer stor beundring for en bestemt kunstner, et bestemt sportshold, en bestemt musikalsk genre el.lign.” Denne definition gør det altså klart, at der er mange måder at være fan på. Man behøver faktisk slet ikke være fan af nogen, man kan også være fan af noget. Det er svært at forklare hvorfor folk bliver fans.


Der er lavet en række undersøgelser, som prøver at forklare, hvorfor folk som er fans af sportshold, er så engagerede og til tider fanatiske i deres måde at være fans på. Meget af denne research kan også forklare, hvorfor folk bliver fans af for eksempel skuespillere, sangere eller realitydeltagere. Noget af det undersøgelserne viser, forklaret simpelt, er at vi mennesker har et behov for at føle os hjemme og godt tilpas. Ligesom vi har brug for mad og vand, har vi brug for at være medlem af fællesskaber. Når folk er medlem af sportsfællesskaber, får de stillet dette basale behov.


Folk føler sig også mindre isolerede og ensomme, når de er medlem af disse fællesskaber. At være fan af et sportshold etablerer også vores identitet. Vi spejler os selv i sportsholdet, og andre mennesker ser os nu igennem denne identitet. Når folk køber forskelligt merchandise i form af trøjer og klaphatte, er det også for at bekræfte denne identitet overfor os selv og andre. Når folk er til kamp, kan de ofte blive så opslugt af kampen, at de glemmer alt om deres problemer og stressede hverdag. Er du fan af en sportsklubber, kendte danskere, hollywoodstjerner, kongelige eller andet derimellem? Så er nyhedssiden Kendte.dk helt sikkert noget for dig.


Gossip om de kendte

Hvis du elsker sladder om de kendte, skal du helt sikkert klikke ind på Kendte.dk. På siden kan du holde dig opdateret om alt hvad der sker hos de kendte i hele verden, både i ind- og udland. Hvis du vil holdes opdateret om sladder og gossip, kan du tilmelde dig Kendte.dk’s nyhedsbrev. Så får du hver dag en nyhedsindsprøjtning, med alt det nyeste sladder. Du modtager altså alle nyheder først.


Hvis du tilmelder dig i dag, kan du være den af vennerne som er først med sladderen! Fordi Kendte.dk er et nyhedssite skifter artiklerne på daglig basis, men for at give dig et indblik i, hvad du kan forvente er her et udpluk af artiklerne på dagens forside. “Super-guitarist dør dagen før sin fødselsdag”, “26-årig realitystjerne død i sit hjem” og “Vil du arbejde i Kongehuset? Nu har du chancen”. Som du kan se, er de nyheder som findes på Kendte.dk meget alsidig, og inkluderer noget for alle. Du vil derfor med sikkerhed kunne finde noget om lige præcis dem eller de, som du er fan af. Tag et kig på siden, og hold dig up-to-date med det seneste nye!Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg