Boligindretning for dig med hund: 2 gode tips

Boligindretning for dig med hund: 2 gode tips

1. feb

Hvis du skal igang med at indrette din bolig, er det vigtigt at tænke over, hvordan du får plads til både dig og din hund, så boligen bliver funktionel og komfortabel for alle. Men hvordan tilpasser du egentlig din indretning, så den passer til et liv med hund? Det får du her 2 gode tips til. 

Giv god plads

Hvis din hund skal opholde sig inden døre store dele af dagen, er det vigtigt, at du giver god plads til hunden. Det kan eksempelvis være i stuen, hvor du efterlader lidt ekstra gulvplads i stedet for at fylde det hele op med sofaborde og lænestole. 


Spar lidt på de mest unødvendige møbler, hvis du ikke allerede har rigtig god plads. Den nødvendige plads afhænger naturligvis også af din hunds størrelse, men generelt har de fleste hunde brug for at blive stimuleret med bevægelse og leg. Du skal også passe på ikke at have mange skarpe kanter i hundehøjde, som hunden kan slå sig på.

Vælg møbler i høj kvalitet 

Når du bor sammen med din hund, og når hunden opholder sig indenfor store dele af døgnet, er det naturligvis vigtigt, at hunden også kan bruge dine møbler. Der skal være plads til, at hunden kan hygge med dig i sofaen, og det skal være muligt for hunden at gå rundt og gnide sig op ad bordben og lignende


Derfor kan det betale sig at vælge møbler og inventar i en høj kvalitet fra eksempelvis Menu Space. Med møbler i en god kvalitet får du nogle holdbare materialer og et solidt design, så du ikke behøver at bekymre dig for dine møblers velvære, når hunden slænger sig i sofaen. 


Du kan også tænke over at vælge nogle ekstra slidstærke materialer som eksempelvis læder, stål og sten.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce