Call of Duty’s mange hunde - schæferen har mange rolle...

Call of Duty’s mange hunde - schæferen har mange rolle...

4. feb

Dette indhold er sponsoreret


Hvis man har spillet Call of Duty så ved man, hvor stor en rolle hunde har i spillet. Gennem hele Call of Duty-serien har hunde altid været en fast bestandel af spillet. Faktisk er et Call of Duty uden hunde ikke den samme følelse. I denne artikel kigger vi på, hvilken rolle hundene spiller i Call of Duty-serien. Sammen med csgocrosshairs.com ser vi nærmere på Call of Duty fra hundens perspektiv og ser på hvilke af Call of Duty-spillene, der bruger de firbenede venner mest. Vi kigger på de forskellige “killstreak”-belønner, der giver spilleren adgang til hunde, og hvorfor det netop er schæferen, der er den mest populære hund i Call of Duty. Man skal derfor læse med, hvis man gerne vil have et bedre indblik i, hvilket Call of Duty man skal købe for at få mest hund for pengene.


Mest fremtræden i Modern Warfare-serien

Der er en af forgreningerne inden for Call of Duty-serien, der har brugt de pelsede venner mere end andre. Hunden er klart mest fremtræden i Modern Warfare-udgaverne af Call of Duty, hvor de både spiller en rolle i Singleplayer og Multiplayer-delene. Modern Warfare-spillene bygger, som navnet indikerer, på moderne krigsførelse og hvordan hunde bliver brugt som en taktisk del af en moderne krigsførelse. Det er primært i Call of Duty 4: Modern Wafare og i Modern Warfare 3, hvor hundene spiller en stor rolle i Singleplayeren. Dog kan man også se hunde som en del af krigsførelsens i Call of Duty: Black Ops og Call of Duty: World at War. Her er det primært i Multiplayer-delen, hvor de såkaldte “K9-dogs” er en favorable belønning for at spille tilpas godt mod modstanderen.


“Attack dogs” og “K9 killstreaks” 

Netop i de to førnævnte spil bliver hunde introduceret som en taktisk support, hvor hundene kommer spilleren til undsætning. Hvis man er dygtig nok til at kæmpe sig frem til en såkaldt “Killstreak Reward”, der er en belønning for en drabsrække på 9 eller 11, så kan man kalde de firbenede venner på banen - og de er effektive. På den måde er det altså en god idé at spille taktisk og skyde så mange fjender som overhovedet muligt, hvis man gerne vil have hjælp fra sine “K9-squads” og krigshundene skal kaldes på banen. 


Schæferen er populær hos Call of Duty-udviklerne

Udviklerne bag Call of Duty - hvad enten det er Treyarch eller Infinity Ward - er glad for en bestemt slags hunderace. Schæferhunden er den absolut mest populære hund i Call of Duty-serien og spiller roller i stort set alle spillene, pånær et par enkelte titler. Det skyldes, at spillet i udgangspunkt tager inspiration fra den virkelige verden, hvor hunde også bliver brugt i moderne krigsførelse. Blandt andet har det franske militær og de amerikanske haft held til at bruge schæferhunde i specielle taktiske operationer i Mellemøsten og Afrika. Det er altså denne type operationer som udviklerne bag Call of Duty har taget deres inspiration i. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x