Catering i København

Catering i København

11. jan 2022

Det gennemførte arrangement er ofte båret godt af vejen med en god planlagt middag, lidt lækkert at drikke og en god servering. Men det kan ofte lyde som lidt af en mundfuld, hvis du står alene med planlægningen og eksekveringen. Men få hjælp med en passende catering til dit næste arrangement i København. 


Der er rigt med muligheder for catering i København, det handler blot om at finde det gode overblik, og det ved vi, at SH Catering kan hjælpe med. De formår at skabe en online platform, som giver os alle et overblik over dine catering muligheder om det er Odense, København eller Århus og det derimellem. 


Men lad os i dette indlæg tage udgangspunkt i det catering marked, som er at finde i København - og det er ikke småt. 


Udvælg den rette catering løsning i København

Først og fremmest må man tage stilling til hvilken slags arrangement, man ønsker at afholde. Er det tallerkenservering med stilren servering, barterendere og formelle rammer eller er det et mere løst event med buffet og tag-selv bar. Det påvirker først og fremmest, hvor du bestiller din catering i København, men også hvordan du skal tilgå aftalen og prisen. 


Catering med buffet: 

  • Der er adskillige restauranter, som tilbyder deres lækre mad med buffet ordningen, hvor dine gæster kan tage for sig i eget tempo og udvælge præcis deres favoritter. Her finder du både Sushi restauranter, dansk smørrebrød, indiske krydderede retter, salat og sandwich. Så du kan få den fineste veldkorerede sushi buffet til dit næste bryllup eller en sandwich buffet til konferencen - alt med catering fra København.


Catering med potions anretning:

  • En anden mere personlig betjening sker ved potionsanrettede mad, hvor dine gæster hver især modtager deres tallerken med samme sirlige udsmykkede ret. Det kan være alt fra italienske små favoritter fra en restaurant i København, til japanske specialiteter eller spanske delikatesser. 


Begge muligheder kan spænde sig fra casual dinner til de fineste og mest fornemme serveringer. Du skal bare finde det sted, som er det rette for dig og dine gæster.


Frokostordning i Købehavn med catering

Det gode ved catering er, at det ikke er tilknyttet et bestemt tidspunkt. Der er flere og flere restauranter i København, som opstarter catering til virksomheder til deres frokostordning. Det er en løsning, der sparer dig i din arbejdstid, og du undgår at skulle stå med den helt store frokost og bruge et utal af timer - lad andre om jobbet, og du kan bruge din tid på det du er bedst til. 


Du kan igen her vælge mellem utallige restauranter i alt fra smørrebrød og danske klassikere til thailandske lune retter eller saftige burger med sprøde fritter.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce