Den italienske lampedesigner du bør kende

Den italienske lampedesigner du bør kende

9. maj 2018

Kræser du også om selv den mindste detalje i din boligindretning, så bør du holde godt øje med lamperne fra den italienske designer Foscarini, der har et yderst originalt og stilfuldt design. De flotte designerlamper er taget godt imod af den danske befolkning, og derfor ser du allerede Foscarini lamper præge mange af de danske boliger med deres populære serier Caboche, Lumiere, Rituals og Twiggy. Med lamper fra Foscarini, har du mulighed for at forbinde funktionalitet med æstetik, varme og følelser i dit indretningsmiljø. En lampe er ikke nødvendigvis kun et funktionelt objekt, men kan lige såvel være en genstand for mode og stil, der kan være med til at sætte prikken over i’et på din indretning.


Funktionalitet eller design

Når du skal finde en lampe til dit hjem, så behøver det ikke nødvendigvis at være enten eller i forhold til funktionalitet og design, da mange af de største designer ofte kombinere de to ting. Der er ingen tvivl om at belysning er rigtig vigtig for din dagligdag, eftersom vi I Danmark under vinterhalvåret er særdeles afhængige af lyskilder, for at kunne se noget i mørket. Derudover har lys også en psykologisk effekt på mennesker, og kan have indflydelse på, hvordan du føler, når du opholder dig i et rum. Et varmt og behageligt lys kan få dig til at føle dig tilpas og afslappet, hvilket er vigtigt i eksempelvis din stue, hyggekrog eller lignende. Omvendt vil du gerne have et skarpt lys, når du skal gøre dig klar om morgenen på badeværelset, eller en bordlampe med kraftig lyskilde, så det er behageligt for dig at læse.


Lamper er en naturlig ejendel, og findes i flere forskellige farver, former og størrelser i alle boliger. Mulighederne med lamper er uendelige, og de forskellige lampetyper, herunder gulvlamper, loftslamper, bordlamper, væglamper og pendler giver dig forskellige belysningsmuligheder alt afhængig af rummets størrelse og udformning. Italienske Foscarini dækker hele paletten af lamper, og du finder i deres kollektioner Caboche, Lumiere, Twiggy, Rituals, Aplomb og Birdie alle slags lampetyper, som kan indgå i din boligindretning. Foscarini formår at kombinere elegance, enkelthed og funktionalitet i deres design, hvilket gør deres lamper velegnet til ethvert hjem uanset stilart.

Hvis du er interesseret i mærket Foscarini, eller ønsker at se på andre designerlamper, så kig forbi Andlight.dk, som har et kæmpe udvalg af eksklusive lamper fra de mest anerkendte designere og producenter i verdenen.


Foscarini Caboche

Caboche er en populær lampeserie fra Foscarini, som findes i mange forskellige farver, former og varianter, herunder som gulvlampe, bordlampe, loftslampe, væglampe og pendel. Den populære transparente version er udført i flotte transparente kugler af akryl, som giver den et eksklusivt og unikt look. Derudover sikrer den matte lampeskærm i glas et diffust opadgående og nedadgående lys. Modellen kan købes både som pendel, bordlampe, standerlampe eller loftslampe, så du kan få en rød tråd i belysning helt fra gulvet til loftet. Caboche serien fås også i en flot og iøjnefaldende guldfarve til dig, der gerne vil skille dig ud fra mængden.


Foscarini Lumiere

Mangler du en stilren bordlampe, der kan placeres hvor som helst i dit hjem, så er Foscarinis Lumiere et godt bud. Lampen enkelt, stilren og ikke mindst tidløs i designet, hvilket gør den til et sikkert valg. Foscarini Lumiere kommer i flere forskellige farver, herunder hvid, sort, kirsebær og den fremtrædende turkise model. Derudover kan du vælge en lampefod i enten aluminium, champagnefarvet eller sortforkromet. Uanset hvilken farve du køber, så vil lampe afgive samme behagelige lysmængde.


Foscarini Twiggy

Twiggy lampen er en lidt mere enkelt og diskret lampe med flotte rene linjer og en stor flot lampeskærm. Belysningsmulighederne med Foscarini Twiggy er endeløse, og deres serie dækker alle højder lige fra gulv til loft, og herunder lampetyperne pendel, bord-, gulv- og loftslampe i farverne blå, rød, sort og hvid. Er du til et enkelt, men samtidig elegant design, så er det klart en lampe for dig.


Foscarini Rituals

I Rituals lamperne får du et yderst unikt design, der bedst er kendetegnet ved brugen af venetiansk mundblæst glas, der giver en flot kalkagtig glans. Modellen kommer i mange forskellige størrelser og faconer, men har et grundlæggende ens design, uanset om der er tale om pendel, loft-, bord- eller væglampen. En Foscarini Rituals lampe er velegnet til stuen, soveværelset og andre rum, hvor varmt lys og hygge er i højsædet.


Uendelige muligheder

En designerlampe er en investering i sig selv, eftersom et elegant og tidløst design kan holde hele livet. Dine indretningsmuligheder er ligeledes uendelige, hvis du vælger en lampe, der passer ind i de fleste stilarter. Foscarini er en anerkendt lampeproducent og med god grund, da deres design appellerer til både det traditionelle, men også den nymoderne indretningsstil. Du kan både kombinere de forskellige serier på tværs eller, hvis du ønsker skabe en rød tråd mellem din belysning helt fra gulvet til loftet. Foscarini har udover deres mest populære serier Twiggy, Caboche, Rituals og Lumiere en lang række andre serier der dækker alt fra pendler til bord-, gulv-, væg- og loftslamper. Er du interesseret i det ekstravagante italienske designer brand, så kan du se hele deres udvalg samt mange andre designer lamper på Andlight.dk.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


LasseJohan
LasseJohan (Kommerciel blogger)
Oprettet 11. jan
LasseJohan
LasseJohan (Kommerciel blogger)
Oprettet 11. jan
x