Den perfekte seng både til dig selv og til din hund

Den perfekte seng både til dig selv og til din hund

31. maj 2022

Når man kommer hjem med en lille ny hundehvalp er alt nyt for hvalpen. Det er derfor vigtigt, at få skabt de mest trygge og bedste rammer for hunden, som overhovedet muligt, så den kan vokse op til at blive en fantastisk og harmonisk hund. Skal den f.eks. sove i soveværelset hos dig, i sengen eller ved siden af sengen? Der var en gang, at man troede, at hunde blev uopdragne og dominerende, hvis de fik lov at sove i sengen. Det er imidlertid gammel ammestuesnak. At dele sin seng med en hvalp, er både trygt og hyggeligt, og skader ikke hunden. Hører din nye hvalp til en race, der vokser sig til en meget stor hund, kan du overveje at købe en større seng hos en online sengeforhandler, hvis du synes, at det er her, at hunden hører til, når der skal soves.

 

Valg af type seng til din hund

Hvis du hører til dem, der ikke synes at hunde hører til i sengen, men hellere vil have den ved siden af i din seng, kan du finde en online sengeforhandler, som sælger senge til hunde. Når du skal vælge seng til din hund er der forskellige faktorer, som du skal forholde dig til. For det første skal hunden selvfølgelig kunne være i sengen. Den må imidlertid heller ikke være for stor, da en seng, der er for stor, kan føles som et utrygt sted at være. Du kan vælge hundesenge med ben, hundesenge der er lukkede og hundesenge, der er åbne. En hundeseng på ben er ofte det bedste valg. Det er nemt at gøre rent under sengen. Herudover kan hunde godt lide, at komme lidt op, og så er det også nemmere for din nye hvalp, at holde øje med dig og hvad der ellers sker.

 

Hvilken størrelse af seng skal jeg vælge til min hund?

Når du skal vælge en seng til din hund, skal du forholde dig til din hunds race. Er det en chihuahua eller en bull terrier? En chihuahua fylder ikke ret meget, og vokser sig ikke voldsomt stor, så derfor kan du praktisk talt godt regne med, at sengen holder til hele hundens levetid, hvorfor du roligt kan gå ud at investere en lidt dyrere seng, som måske matcher din egen seng. Hos en online sengeforhandler kan du søge inspiration før du køber. Hører din nye hundehvalp til racen bull terrier, skal du nok regne med, at der skal udskiftes seng et par gange undervejs. Husk dog at have sengeindkøbet overstået inden hvalpen kommer hjem, så du kan koncentrere dig om hvalpen 200%.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce