Det perfekte tilbehør til din smartphone

Det perfekte tilbehør til din smartphone

15. sep 2020

Du har lige købt en ny spritny smartphone, som du ønsker at passe ekstra godt på - i den anledning mangler selvfølgelig det helt perfekte tilbehør. Det kan også være, at du ønsker at holde din nuværende smartphone i en super skarp stand, og dertil mangler tilbehør der forkæler både dig og din smartphone. Tilbehør til din smartphone kan være alt lige fra beskyttelse til powerbank, der sørger for, at du kan have den med over alt. Der er et hav af valgmuligheder indenfor tilbehør til din smartphone, og i denne gode guide vil det mest brugbare tilbehør, som du helt sikkert vil få brug for, blive gennemgået.

Undgå en smadret skærm med solid beskyttelse

Forestil dig, at du i et uopmærksomt øjeblik uheldigvis taber din smartphone ud af hånden, og inden du overhovedet når at blinke, lander den på klinkegulvet ude i køkkenet. I øjeblikket hvor du vender din smartphone om, kan du se, at skærmen er smadret – lige dér ærgrer du dig ekstra meget over, at du ikke har sørget for beskyttelse til din smartphone. Risikoen for, at du på et tidspunkt kommer til at smadre din smartphone, er desværre høj, og omkostningen for reparation er næsten lige så høje, som ved at købe en ny. Du kan dog undgå denne omkostningstunge post, hvis du fra start af, sørger for at udstyre din smartphone med skærmbeskyttelse i form af panserglas eller hærdet glas, og et tætsiddende cover. Det er hermed ikke sagt, du skal være pylret og overbeskyttende overfor din smartphone, men hvis du skulle risikere at tabe den, så vil du med lækkert tilbehør forebygge en eventuel smadret skærm.  Du kan altid finde mobilcovers i moderne og stilrent design, der matcher dine behov og ønsker.

Gå aldrig død for strøm

Du er på i telttur ude i naturen hele weekenden, og du står netop at skulle foretage et opkald og kan se, at batterilevetiden på din telefon er ved at være død. Du kunne ikke befinde dig længere væk fra en stikkontakt med mulighed for at lade den op. Inden du når at trykke nummeret ind, går din smartphone i sort – typisk og yderst ubelejligt tidspunkt! For at undgå dette er powerbank det helt rigtige svar på problemet. Powerbank er ideelle til naturentusiaster og rejselystne, hvor du ikke helt lige så nemt har mulighed for at oplade din smartphone i en kontakt. En række powerbank kan holde i al slags vind og vejr, og de er både vandtætte samt vandafvisende. Det kan være en jungle at finde den helt rette, og med de mange features på markedet, er det ikke fordi junglen bliver nemmere at finde rundt i – tværtimod! Det er dog altid nyttigt at have en indikator på, hvor meget strøm der er tilbage i banken, for ellers er det aldrig til at vide, hvornår den er afladet, og dermed har brug for en opladning. Kapaciteten er afhængig af, hvor mange opladninger du får brug for, og hvis du har en telefon, hvor batteriet i forvejen er slidt, kan det være sværere at modtage en fuld opladning. Dernæst skal du afgøre design og form, og hvis du vil kunne bruge den i dagligdagen, vil det helt sikkert være fiks med en lille, hvor det er muligt altid at have den med på farten.

Gode hovedtelefoner giver god musik

Et par gode hørertelefoner er altafgørende for, hvordan du oplever musik, samtaler og generel lyd. Du kan bruge høretelefoner i utrolig mange sammenhæng og det er uundværligt tilbehør til din smartphone. Det er vigtigt du vælger hovedtelefoner ud fra dit primære behov. Hvis du skal bruge et par til aktiviteter som løb eller træning, er det fortrukne valg ”in-ear” høretelefoner, som er nemme og praktisk af bruge.  Derudover kan du få ”over-ear” og ”on-ear” høretelefoner. Uanset hvilket valg du foretager kan hovedtelefoner helt sikkert bringe god musik til dig. Derudover er de nemme at have med sig, og uden du ved af det, vil de helt sikkert blive din smartphones bedste ven!


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x