Dette skal du være opmærksom på ift. hunde på bilferie

Dette skal du være opmærksom på ift. hunde på bilferie

28. sep 2020

Dette indhold er sponsoreret

Bilferier kan være en af de mest fornøjelige ferier man overhovedet kan tage på, og derfor er det noget de fleste mennesker burde prøve. Mange hundeejere holder igen med den her slags ferie, da det kan være problematisk at have hunden med i bilen. Hunden har ikke helt samme muligheder på rejsen, og da man skal køre meget, har mange følt at det bliver et for stort problem at medbringe hunden. Det behøver dog ikke være et stort problem, hvis bare man tager sine forbehold og tænker sig om på vejen. 


Læs videre nedenfor for at få tre gode råd til at have hunden med på bilferie. 

Hav styr på bilen 

En ting som generelt set er en god ide, når man skal på bilferie, er at have styr på bilen. Det er vigtigt at alt fungerer som det skal og bremserne ikke lige pludselig står af. Derfor kan det være en god ide blandt andet at sørge for at alt er klar og parat med bilen inden man tager afsted. Hvis det er en gammel bil, man ejer, kan man med fordel lave en masse rustbeskyttelse af undervognen, for at sikre at skroget ikke tager unødvendig skade på turen. 


Derudover er det en god ide, at finde et godt sted for hunden under turen. Hvis man har plads til det kan bagsædet være et fint sted, da der altid vil være plads til dens kurv, og man kan så bruge bagagerummet til bagage. Ved at have den på bagsædet har man også nemmere ved at komme i kontakt med hunden, hvis den bliver urolig. 
Pauser, luft og vand 

En ting som man bliver nødt til at indlægge på sin rejse er en masse pauser. Man kan ikke komme udenom at hunden skal have noget luft, vand og en lille gåtur. Den er præcis som os andre, den skal også lige strække benene og den har nemmere ved at få noget vand, hvis bilen er stoppet og den får lov til at komme ud. Derfor vær forberedt på pauser. Hunden kan godt klare det

Det er vigtigt, at huske at hunden godt kan klare det. Mange hundeejere er lidt for påpasselige med deres hund, og det gør bare at hunden bliver nervøs og på ingen måde udvikler sig. Derfor skal man ikke være bange for at tage hunden med på tur. Den kan godt klare en bilferie, og stadig være den samme hund, når den kommer hjem.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x