En julegave fra hunden

En julegave fra hunden

9. nov

Vi nærmer os juletiden. Butikkerne begynder langsomt at finde julesalget frem, der kommer julelys op i gaderne og de yngste tæller ned til at det bliver december, så de kan begynde at tælle ned til juleaften. Og der er ingen tvivl om, hvorfor de fleste børn glæder sig til jul. Julen er hjerternes (og gavernes) fest. Det er nu at man finder gaver til alle dem man holder af, og vi har gennem flere år synes godt om den hyggelige tradition, at vores hund også giver en gave. Vi har derfor her lavet en guide til, hvilke gaver din hund kan give.

Den store gave

Det kan være, at du rejser meget, og at din hund derfor ofte bliver passet af de samme? Eller det kan være, at du vil bruge hunden til at snige en ekstra gave ind til din mand eller hustru? Uanset hvad så er det ikke utænkeligt, at du ønsker at give en større gave fra din hund til nogle andre rundt om træet. Her kan et spaophold være en oplagt mulighed. Det er en gave i den dyre ende, men en gave som utvivlsomt vil falde i god jord hos modtageren. På hjemmesiden spaophold.dk kan du se oversigt med gavekort, og vælge netop det sted, som du ønsker at glæde modtageren med.

Gaven til barnet

Børn vil uden tvivl elske at få en gave fra hunden i familien. Forestil dig deres ansigter, når de hører, at det er hunden som har været på gaveindkøb til dem. Vi er sikre på, at de vil være fulde af benovelse, og på ingen måde vil kunne forstå det. Et oplagt valg her kunne være, at I gav dem et stykke legetøj, som både barnet og hunden kunne få glæde af. Der findes i dag mere og mere legetøj i kæledyrs forretninger, som fordrer at dyr og mennesker kan lege sammen.

Gaven til hunden

Er I til en juleaften, hvor der tilfældigvis også er en anden hund, så ville det være oplagt at hundene gav hinanden gaver. Det er kun for menneskenes skyld, men der er en høj grad i hygge over at se dem pakke hinandens gaver ud. Det kan være legetøj eller godbidder, en ting er sikkert, en gave fra den ene hund til den anden, sikrer at alle til festen er inddraget.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


LasseJohan
LasseJohan (Kommerciel blogger)
Oprettet 26. nov
x