Er du et hunde- eller kattemenneske?

Er du et hunde- eller kattemenneske?

22. mar 2018

Vil du gerne have et kæledyr? Hvis ja, så er der mange, der ender med valget mellem en kat og en hund. Det kan også sagtens tænkes, at du allerede har besluttet dig for, at du enten vil have en hund eller en kat som kæledyr. Hvis det er tilfældet, så er næste skridt naturligvis at finde ud af, om du er et hunde- eller kattemenneske, hvilket kan være svært.

 

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er mange forskelle på de to typer af kæledyr. Det er også derfor, at det er afsindigt vigtigt, at du giver dig tid til at vælge med omhu. Det er ikke et valg, du skal gøre op med dig selv i løbet af en formiddag. Det er et valg, der gerne må strække sig over en længere periode, så du kan overveje samtlige aspekter.

 

Hvis du føler, at du har svært ved at vælge, så kan du nedenfor læse brugbar information om, hvilket forskelle, der er på at holde en kat og en hund som kæledyr. Samtidig vil det også være muligt for dig at blive klogere på, hvad der har gjort udfaldet for mange af de andre danskere, der har stået i den helt samme situation, som du står i lige i øjeblikket.

 

En hund kræver oftest mere end en kat

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at en hund ofte er mere krævende end en kat. Det er dog vigtigt, at det gøres klart, at det afhænger meget af racevalg ift. både kat og hund. Langt de fleste hunde kræver dog, at du går tur med dem to til tre gange om dagen, at du kan sætte tid af til at lege med dem og dertil skal de naturligvis også fodres.

 

Ydermere, så er det også nødvendigt, at du går til træning med en hund, mens den er hvalp, så du kan lære den om kommandoer, at opføre sig pænt og deslige. Samtidig skal den også optrænes i, at være renlig, hvilket kan være en del sværere at lære en hund end en kat. Derfor er der også rigtig meget arbejde i, at have en hund og at opdrage den.

 

Det betyder ikke, at det ikke kræver arbejde, at have en kat. Det betyder dog blot, at ofte kræver mere at have en hund. Hvis du har en kat, så er det f.eks. ikke noget problem, at du i ny og næ beslutter dig for, at sætte dig ned og spille lidt spil hos ét af de mange onlinebaserede casinoer, når du kommer hjem fra arbejde, hvorimod en hund skal luftes på et sådant tidspunkt.

 

Det handler om at vælge med hjertet

Hvis du står mellem at skulle få en kat eller en hund, så er det vigtigt, at du sørger for at vælge med hjertet. Du skal gøre op med dig selv, om du bedst kan lide at kæle med en sød hund, om du vil have en kat, der kan passe sig selv og samtidig også besøge dig på sofaen sommetider, hvilket du naturligvis kun kan gøre op med dig selv inderst inde.

 

Det skal dog også gøres klart, at du ikke må overlade det hele til hjertet. Der skal også være noget fornuft med i din betragtning. Det kan f.eks. godt være, at du helst vil have en hund, men hvis du inderst inde godt er klar over, at du ikke har tid til at tage dig af en hund, så er det bedre, at du venter til en periode i dit liv, hvor du nemmere kan tage dig af en hund i dagligdagen.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


LasseJohan
LasseJohan (Kommerciel blogger)
Oprettet 11. jan
LasseJohan
LasseJohan (Kommerciel blogger)
Oprettet 11. jan
x