Er du på udkig efter det bedste spot deal?

Er du på udkig efter det bedste spot deal?

11. jan 2022

Elsker du også at tage ud og nyde hele restaurantoplevelsen? For os findes der næsten ikke noget bedre end at nyde mad og drinks lavet af de bedste kokke og bartendere, alt imens man bare skal slappe af og nyde det selskab man er ude med. 


Det er dog ofte ikke en helt billig affære at tage ud at spise, så hvorfor ikke spot deal? På denne måde har du råd til at tage mere ud - og hvem vil ikke gerne det? Læs vores guide her til at finde de bedste tilbud: 


Gå på jagt efter et spot deal


Hvordan finder man så lige det perfekte spot deal? Jo, du kan jo gå på undersøgelse på nettet, og se hvad du kan støve frem. Du kan eksempelvis gå ind på dine yndlingsrestauranters hjemmeside og se hvilke tilbud de eventuelt ligger inde med. Sushi restauranter har ofte tilbudsmenuer, som gør det lidt billigere at kunne nyde den japanske specialitet lidt oftere. 


Det kan dog godt være en ret lansommelig process, at selv skulle tjekke de forskellige restauranter ud, for du vil desværre nok oftere opleve, at du ofte ikke støder på nogle tilbud.


Så har du garanteret hørt om Too Good To Go før. Ja denne app er absolut smart og bestemt et hit. Her kan du spotte nogle gode deals allerede om aftenen eller morgenen før. Her tilbyder de leftovers af forskelligt mad som kan varier lige fra sushi, til bagerbrød eller grøntsager fra Netto. 


Det kræver dog du kommer uden for åbningstiderne - hvad der er rester af kan du heller ikke altid vide. Desuden, så giver det jo desværre heller ikke en restaurantoplevelse. 


Besøg hjemmesider for spot deal


Vi har vidst etableretm at det er muligt selv at gå på opdagelse rundt på nettet, men de fleste af os kan bedst lide når tingene går hurtigt og nemt til for sig. Hvis du er ligesom os, og gerne vil have serveret dine deals på et sølvfad - så kan du med fordel benytte dig af de hjemmesider, som lever af at spotte gode deals for dig. 


Vi er blevet svært glade for siden Mydinners.dk. Det er vi fordi netop de samarbejder med nogle af vores yndlingsrestauranter som: Grød, Karma Sushi, Vaca, Dej, Mad & Kaffe, Hooked, Maobao og mange flere. 


I samarbejde med de forskellige restauranter tilbyder de kampagner med minimum 50% hos din yndlings restaurant - det er da en deal der er svær at få armene ned over. 


Kast dig ud i jagten på spot deal og se hvad du finder frem til - vi kan i hvertfald med stor begejstring anbefale at se nettet igennem for alle de muligheder der venter på dig derude.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce