Få besked når røgalarmen går med kæledyr i huset

Få besked når røgalarmen går med kæledyr i huset

3. jun 2022

Som hundeejer ville det være det værste mareridt, hvis røgalarmen gik i dit hjem, og dit kæledyr var alene hjemme, og du ikke fik besked om, at røgalarmen var gået. En røgalarm kan redde liv, og du skal selvfølgelig have en røgalarm i dit hjem, hvor du får besked, når den går i gang. Men inden du farer ud og køber den første røgalarm, du finder på markedet, bør du lige tage en kig på trådløse, serieforbundne røgalarmer.

 

Hvad er en serieforbundet røgalarm?

Lad os først og fremmest lige kigge på, hvad det vil sige, at en røgalarm er trådløs. En trådløs røgalarm betyder ganske enkelt, at den får strøm fra batterier. Det gør langt de fleste alarmer i dag, da det betyder, at du slipper for ledninger på dine lofte og vægge. Dette giver et langt flottere og mere diskret resultat.

 

At en røgalarm er serieforbundet betyder i al sin enkelthed, at alarmen er serieforbundet til de andre alarmer i dit hjem. Serieforbundne alarmer advarer altså hinanden, hvis blot én enkelt af alarmerne registrerer røgen. Rent praktisk vil det sige, at en serieforbundet røgalarm, der mærker røg i stueetagen, vil få din røgalarm på 1. sal til at hyle, og dermed bliver du advaret.

 

Med en Verisure alarm kan du få alarmer, der kan advare dig med både sirener og stemmeadvarsler. Det har nemlig vist sig, at børn reagerer hurtigere på stemmer end sirener.

 

Skab tryghed i hjemmet med en røgalarm

Med en røgalarm fra Verisure får du en optisk røgalarm, hvilket vil sige, at røgalarmen registrerer røgdannelsen ved hjælp af infrarødt lys. Det gør, at røgen registreres hurtigere, og det er dermed mere sikkert. Derudover får du med en serieforbundet røgalarm en alarm, der er koblet op til kontrolcentralen. Her sidder professionelle alarmoperatører døgnet rundt og holder øje med signaler fra alarmen, også når der ikke er nogen hjemme, eller du sover.

 

Det gør, at du altid vil få besked, hvis din røgalarm går i gang, så du lynhurtigt kan reagere på det, selv hvis du ikke er hjemme. Det skaber både sikkerhed og tryghed i din dagligdag, og du kan med ro i sindet lade dine kæledyr blive alene hjemme, velvidende at de er sikre. En serieforbundet røgalarm giver en langt større sikkerhed end en almindelig røgalarm, fordi den er forbundet med alle andre alarmer i dit hjem og kontrolcentralen.

 

For den ultimative sikkerhed for dig og dine kæledyr kan du desuden investere i indendørs fotosensorer, idet de også aktiveres, så alarmoperatøren kan danne sig et overblik over situationen og samtidig alarmere brandvæsenet for dig. Så lad trygt og roligt dine kæledyr blive alene hjemme.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce