Få mere tid med din hund ved at gøre din hverdag nemme...

Få mere tid med din hund ved at gøre din hverdag nemme...

5. jul 2021

Det at få en hund kræver en del, det både ansvarsmæssigt, men også tidsmæssigt. I starten er det vigtigt at du bruger meget tid med din nye hvalp eller hund, dette er for at i kan lære hinanden at kende og samtidig for at skabe tryghed for hunden, er det en hvalp du har fået, så kræver den også lidt mere af din tid, akkurat på samme måde, som mindre børn gør det. Ydermere er det denne periode, at du som hundeejer skal lægge fundamentet for de fremtidige rutiner. Her i denne artikel kan du læse og lære meget mere om, hvordan du kan få mere tid til din hund ved at gøre din hverdag nemmere.

Dette skal du have fokus på når du får en hund

Hvis du anskaffer dig en hvalp, så er det vigtigt at du allerede fra starten af lærer den god vaner. En hvalp skal flere gange på toilettet, end en voksen hund for eksempel skal. Derfor er det vigtigt, at du i den første tid, har tiden til at gå lidt flere ture med hvalpen. Dette lærer nemlig hvalpen at gå på toilettet uden for og minimere chancerne for at der sker uheld indenfor. Samtidig med det, så er det i denne periode, du kan træne hvalpen op til at være alene hjemme. Dette gør du ved at forlade den i små intervaller, som gradvist bliver længere og længere. Har du derimod fået anskaffet dig en ældre hund, så er det helt andre ting du skal have fokus på. Hunden har sikkert allerede lært, at være alene hjemme og være renlig. Når en ældre hund skifter ejer, så kan det være svært for hunden, nogle udvikler endda separationsangst. Derfor er det vigtigt at du i starten har god tid til at skabe tryghed og være sammen med hunden.

Skab mere tid og gør din hverdag nemmere med måltidskasser

Det kan være svært, at finde al den tid, når den travle hverdag banker på døren. Derfor er det en god idé, hvis du anskaffer dig en hund i en periode, hvor du har massere tid, for eksempel når du holder ferie fra jobbet. Der er dog også andre måder, hvorpå du kan skabe mere tid og gøre din hverdag endnu nemmere. Her er det en rigtig god idé, at se på mulighederne for at bestille måltidskasser hjem. Du kan finde et stort udvalg af måltidskasser på hellofresh. Du slipper for at skulle finde på, hvad du skal lave, handle ind og dine varer bliver leveret direkte til døren.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


LasseJohan
LasseJohan (Kommerciel blogger)
Oprettet 11. jan
x