Fem spillemaskiner med dyretema

Fem spillemaskiner med dyretema

29. dec 2022

Dyreriget er smukt og mangfoldigt og med millioner og atter millioner af forskellige dyrearter i alverdens farver, former og størrelser kan man næsten ikke undgå at blive betaget dem. Alle mennesker har også deres yndlingsdyr, som de kan foretrække over alle de andre af vidt forskellige og unikke årsager.

Her i artiklen vil vi gennemgå nogle spillemaskiner med lige præcis dyretema og vi vil tage udgangspunkt i nogle af de spillemaskiner, der er tilgængelige på Mr Green online casino

Nogle bestemte dyr som mange mennesker især er glade for, er selvfølgelig hunden – menneskets bedste ven. Selvom hunden udspringer fra ulven, og med tiden blev tæmmet af mennesket, er det stadig utroligt at tænke på hvor mange forskellige hunderacer, der eksisterer i dag. Endnu mere utroligt er det, at de forskellige hunderacer også kommer i alverdens størrelser, former og farver, når de alle har de samme forfædre.

Man skulle ikke umiddelbart tro at en sibirisk husky i princippet er det samme dyr som en chihuahua, da de er to fuldstændigt forskellige hunderacer. Ikke desto mindre stammer de begge fra de vilde ulve. Og det har ingen indflydelse på at vi mennesker er helt pjattede med hunde og køber og sælger dem i høj grad, og store dele af vores liv dedikeres til at passe dem. For slet ikke at nævne, hvor meget hunde i dag hjælper mennesket og endda yder samfundsvigtige funktioner i form af jagthunde, bombehunde, førerhunde og endda terapihunde. Hunden har en enorm værdi for os.

Spillemaskiner med dyr som temaet

Vi har her fundet nogle spillemaskiner på Mr Green, der alle har det til fælles, at de har dyr som det primære tema i spillet i en eller anden grad. Hav in mente, at der er mange andre spil at vælge imellem, både med dyretema såvel som andre. Blandt temaerne vil netop hunden være et omdrejningspunkt i den ene eller anden form.

·         The Dog House Megaways

o   Dette spil omhandler direkte menneskets bedste ven, hunden. Spillet befinder sig på en idyllisk gård, og symbolerne i spilgitteret inkluderer billeder af diverse hunderacer, samt andre objekter der giver direkte konnotationer til hunde, såsom halsbånd, kødben og hundehus. Blandt hunderacerne du vil møde i spillet, er blandt andet Rottweileren, Mopsen, Shih Tzu’en.

·         Wolf Strike

o   Dette er en spillemaskine hos Mr Green, med ulven i fokus, så vi fortsætter til dels hunden som omdrejningspunkt Dette er en simpel spillemaskine med et spilgitter på 5x3, uden en masse forskellige bonusser og funktioner. Omdrejningspunkter er ulven, der jager i vildmarken. Andre dyr i spilgitterets symboler inkluderer for eksempel hjorten, bisonoksen og pumaen.

·         Savage Shark

o   I den næste spillemaskine i rækken rykker vi ned under havet, da temaet i denne spillemaskine er hajer. Den store hvide haj er det vigtigste symbol i dette spil. Derudover vil du også finde andre velkendte dyr fra havet, inklusive havskildpadder, blæksprutter, rokker og endda en surfer i vandet.

·         Golden Fish Tank 2 Gigablox

o   Golden Fish Tank 2 Gigablox tager os ud af havet, men vi bliver stadig i vandet. I stedet for er det nu i akvariet, hvor spillemaskinen tager udgangspunkt i den typiske guldfisk, samt andre forskellige farverige akvariefisk til at sørge for din underholdning. Dette er en tand mere indviklet end de andre spillemaskiner. Her er der adskillige flere bonusfunktioner, der giver spillet mere variation og potentiel underholdning for dig som spiller.

·         Eagle Riches

o   I det sidste spil i rækken rykker vi op af vandet og op i luften. Ørnen er hovedpersonen i denne spillemaskine. Spillet er i samme stil som Wolf Strike og er en relativ simpel spillemaskine. Der er ikke mange andre funktioner at gøre brug af i spillet. Til gengæld inkluderer spillet en jackpot, hvilket får det til at skille sig ud Andre dyr i spillet indbefatter Bjerggeden, pumaen og desuden også ulven udover den hvidhovedet havørn.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce