Find den billigste lovpligtige hundeforsikring her

Find den billigste lovpligtige hundeforsikring her

19. sep 2019

Dette er sponsoreret indhold


Hunden er menneskets bedste ven. Derfor skal man også forsikre den - det er faktisk lovpligtigt. I Danmark skal man have en ansvarsforsikring på sin hund, så man er dækket hvis den forvolder skade på andre mennesker eller deres ejendom. Det kan blive rigtig dyrt, hvis man ikke har det og hunden laver en skade - så skal man nemlig punge ud af egen lomme, hvilket kan blive en overordentlig dyr fornøjelse. I dette indlæg går vi derfor i dybden med, hvorfor hundeforsikringen er vigtig, hvor  du finder en billig forsikring til din hund samt hvad den helt præcis dækker over. Der er nemlig et par forskellige forsikringer, og derfor kan det være svært at finde det helt rigtige tilbud. Tilmed er der også så mange forskellige udbydere af den lovpligtige forsikring, så det kan være svært at navigere rundt i. Find det og meget mere i indlægget her. 


Hvad dækker den lovpligtige hundeforsikring

Selvfølgelig skal man have en lovpligtig hundeforsikring, når man ejer en af de firbenede venner. Det er klart for enhver, og det kan vise sig at være mange penge værd, hvis Fido helt umotiveret får lyst til at gå løs naboens puddel. Det håber man selvfølgelig ikke, men hvis uheldet skulle være ude, så er det godt at have en ansvarsforsikring, der dækker eventuelle dyrelægeregninger eller lignende. På den måde står man ikke selv med regningen, når den kommer ind ad døren. Den lovpligtige ansvarsforsikring til hunden dækker over flere forskellige ting, og fungerer på mange måder ligesom en bils ansvarsforsikring. Hvis din hund bider en anden hund eller et menneske, så er det den lovpligtig



Find en billig og god hundeforsikring

Derfor skal man finde en forsikring til hunden, og det vil rigtig mange forsikringsselskaber kunne tilbyde. Derfor kan det være svært at finde ud af, hvilken en der er den bedste og hvilken en der er den bedste. For det kan rent faktisk lade sig gøre at spare en hel del penge, hvis man bare laver en lille smule research på det. For på internettet findes der rigtig mange gode sider, der sammenligner eller rådgiver om hvilke forsikringer, der er billigst og bedst. Her sidder en række rådgivere klar til at hjælpe med at spare en penge, hvis man ønsker det. En af dem er FindForsikring, der helt uforpligtende kan hente tre gratis tilbud på forsikringer hjem. Det koster ingenting, og man får samtidig tre billige tilbud på forsikringer. Her skal man så bare vælge det, der passer en bedst.


Lovpligtig for alle hundeejere i Danmark

De samme regler gælder uanset om man ejer en Chihuahua eller en Grand Danois. Som hundeejer i Danmark forpligter man dig til at tegne en forsikring, når man anskaffer sig en hund. Det er dog vigtigt at understrege, at den forsikring, der er lovpligtig udelukkende dækker over de skader som hunden forvolder. Det vil altså sige for eksempel, hvis hunden bider et andet menneske eller ødelægger dette menneskes ejendom. Forsikringen dækker altså ikke, hvis hunden bliver syg og skal på dyrehospitalet.  



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce