Find den rette hjælp til dit ordblinde barn

Find den rette hjælp til dit ordblinde barn

28. mar 2022

Dette indhold er sponsoreret 


Lider dit barn af ordblindhed? Har du også svært ved at finde ud af, hvordan du yder den rette hjælp og støtte? Så er du ikke alene. Ordblindhed langt mere udbredt end man måske umiddelbart skulle tro, men det i sig selv gør det selvfølgelig ikke lettere for dit barn. Vi omgiver os konstant med ord i det daglige, og manglende stave- og læsefærdigheder kan i den grad være udfordrende. Det skal der selvfølgelig gøres noget det, og den gode nyhed er da heldigvis også, at ordblindhed, eller dysleksi, er noget, der løbende bliver forsket i. Ligeledes er der hjælp at hente. På https://ordblindetraening.dk/ kan du finde den hjælp, dit barn behøver. 

Stor erfaring 

Hos Ordblindetræning kan du finde fagprofessionelle, der ved, hvordan de skal tage hånd om netop dit barns specifikke vanskeligheder og hjælpe ham eller hende videre. Samtidig er der mulighed for at få undervisning i det meste af landet via de mange afdelinger, og du kan let og hurtigt få råd til den bedste indsats for netop dit barn. Ordblindetræning er den er den største udbyder af undervisning for ordblinde i Danmark og har stor erfaring på området samt stor motivation for at hjælpe den enkelte videre på bedste vis.

Dokumenteret effekt 

Herudover går de meget op i at undersøge den reelle effekt af deres undervisning, og effekterne er derfor yderst veldokumenterede. Følgeforskningen viser nemlig at både elevernes skriftsprog og læsning er blevet forbedret gennem deres forløb hos Ordblindetræning. I kraft af denne dokumenterede effekt og de professionelle undervisere kan du føle dig i trygge hænder.

Bedre skoletrivsel

Det vigtigste er selvfølgelig, at dit barn skal have de bedste forudsætninger videre i skolesystemet og tilværelsen. Hvis du er forælder til et barn, der er ordblind, har du sikkert oplevet mange frustrationer i forbindelse med lektielæsningen og skolen i det hele taget. Samtidig oplever ordblinde tit at blive misforstået – og det kan være hårdt for både børn og voksne. Ordblindhed har bestemt intet at gøre med at være dum, men handler blot om at have større besvær med at afkode skriftsprog. En medfødt funktionsnedsættelse. Dog kan selve følelsen af at blive misforstået og måske endda set ned på, samt alle de daglige frustrationer forbundet med skolen, let gå ud over den generelle skoletrivsel. Heldigvis kan det ses i følgeforskningen udarbejdet for Ordblindetræning at deres undervisning også har effekt på dette område. Endnu en god grund til at række ud og få professionel rådgivning til hvilke specifikke undervisningstilbud der kunne gavne dit barn.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce