Gå sommeren i møde med det rigtige fodtøj

Gå sommeren i møde med det rigtige fodtøj

3. mar 2022

Foråret er over os og med sig bringer det lysere dage og mere sol. Det er et tegn på, at sommeren er lige rundt om hjørnet og derfor også det perfekte tidspunkt at begynde og tænke over sommer garderoben. Har du nok sommertøj, skal sweatre pakkes ned til fordel for forårsjakken, og har du styr på fodtøjet? Overgangen fra vinter til sommer markeres nemlig i høj grad af de sko vi går med, og i skiftet fra vinterstøvlerne til sandalerne. Læs videre for at få et par gode råd til hvordan du finder det helt rigtige fodtøj til sommeren. 

De klassiske sandaler 

Når man tænker fodtøj til sommeren tænker de fleste nok på de klassiske sandaler. En god sandal er et must når sommermånederne nærmer sig, da de både ser godt ud, er behagelige at gå i og gør, at du kan slippe fødderne fri efter måneder med tykke sokker og vinterstøvler. En af de helt store klassikere er Birkenstock sandalen, og du kan hurtigt finde birkenstock tilbud, hvis du har brug for et nyt par eller vil give dem til én i familien. De fås i et hav af farver og modeller og er både holdbare, behagelige og lavet i god kvalitet så de former sig og tilpasser den enkelte fod helt perfekt. 

Sko til alt slags vejr 

Ud over sandalerne er det også vigtigt at sikre sig, at man har sko til alt slags vejr. Derfor kan det også være en god ide at at investere i et par lette sneakers eller vandresko, der er lidt mere vandtætte og varme end sandalerne. Som de fleste ved er den danske sommer nemlig lunefuld, og vejret kan hurtigt skifte eller blive køligt. Derudover er det også godt at have sko man kan gå langt i og som kan holde til ture i skoven, på stier og på stranden så man kan nyde det danske sommerlandskab i alt slags vejr og med de helt rigtige sko.

Hold det simpelt 

Et sidste råd når det gælder fodtøj til sommermånederne er at holde det simpelt. Det sidste man har lyst til når man kommer ned til stranden er at skulle fumle med remme, stropper og besværlige spænder før skoene kan tages af, og man kan komme i vandet. Derfor er det en stor fordel at gå efter det simple design og fodtøj, der ikke skal bøvles med. Her er Birkenstock, Teva eller et par helt simple klipklappere et rigtig godt valg da de ikke fylder meget og let kan tages af og på. 



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce