Giv din hund en god start på livet

Giv din hund en god start på livet

24. feb 2022

Planlægger du at købe hund, eller har du lige fået din hund hjem, så er du sikkert nysgerrig på, hvordan du giver din hund den bedste start på livet. Der er heldigvis mange måder at tilfredsstille din hund på. Det korrekte foder er eksempelvis rigtig vigtig for din hunds helbred, ligesom en god hundekurv vil gøre din hund glad og tilpas. Men det er også vigtigt, at din hund er aktiv og lærer at omgås andre mennesker og hunde. Du kan derfor overveje at starte til hvalpetræning med din hund, så klik her, hvis du er blevet nysgerrig. 

Hvalpetræning er for alle 

En af de bedste måder du kan aktivere din hund på, er ved at tage den med til hvalpetræning. Du kommer til at lære din hund at kende på en helt særlig måde, ligesom din hund også får nemmere ved at lære dig og dine signaler at kende. I taler, som bekendt, ikke samme sprog, og derfor er det en rigtig god idé, at I sammen lærer nogle fælles signaler og tegn. Din hund kan starte til hvalpetræning, når den er ni uger gammel, og selvom det er en ung alder, vil det berige både dig og din hund. 

Hvad går hvalpetræning ud på?

Når du starter til hvalpetræning, kommer du til at lære om din hunds sprog og signaler, ligesom du lærer at få kontakt og styr på din hund, så den kommer, når du kalder. Derudover kommer din hund til at lære forskellige kommandoer som plads, sit og dæk. Du vil også komme til at høre om teori, så din hund kan finde forskellige spor, hilse på og ignorere andre hunde og generelt, hvad du bør gøre, når dig og din hund møder andre hunde og deres ejere. De fleste hundetrænere forventer, at hundene er fuldt vaccineret, når de starter til træning, men da der er tale om hvalpe, behøver din hund ikke at være færdigvaccineret, når du starter til hvalpetræning. 
Gode råd til hundetræning

Inden du køber hund og starter til hundetræning, bør du overveje, hvilke krav du har til dig selv og din kommende hund, når I skal starte til træning. Det er nemlig ikke alle hunde, der er lige nemme at træne. Nogle hunde elsker at arbejde for deres ejer, mens andre er mere selvstændige. Derudover kan du med fordel læse om, hvordan man træner en hvalp, inden du starter til træning. Der findes en masse om det på internettet, men hundetræneren har helt sikkert nogle bøger, som han eller hun anbefaler at læse. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce