Giv din hund succes på SOME via reklamefilm produktion

Giv din hund succes på SOME via reklamefilm produktion

18. okt 2021

Mange hundeejere har en drøm at skabe en karriere for deres hund på sociale medie. Det kan der være mange grunde til. Det er måske en hobby, der bare er drevet af passion og lyst til at være sammen med din bedste firbenede ven, men det kan faktisk også blive profitabelt, men som alt andet i livet, så kræver det arbejde og øvelse, hvis man vil skabe en instagram karriere for ens hund. For at skille sig ud fra mængden på sociale medier, så kan det være en fordel at få hjælp til at lave content og reklamefilm.

Få professionel hjælp

Hvis du er meget seriøs omkring din satsning på at gøre din hund til instagram-stjerne, så er et godt skridt at søge professionel hjælp. Det kan både være en dag med en dygtig fotograf eller reklamefilm produktion. Det handler i stor udstrækning om at skabe en stor portefølje. Hvis du bruger en dag med en professionel, så vil du have content til mange dage, så du forblive aktiv på dage, hvor du ikke selv får skabt content. 


Produktion af reklamer til TV kan indebære alt fra instruktion, klipning, filming, men når du arbejder med et professionelt kommunikationsbureau, så vil du kunne få en strategi og content, der virker. Niveauet af produktion fra et professionelt bureau vil være markant højere.


Fremhæv dig selv og din hund

Til trods for en investering i en reklamefilm, kan du ikke garanteres guld og grønne skove efter en produktion. I stedet kan en reklamefilm blive dit (måske) bedste våben i kampen om synlighed. Der er nemlig andre profiler, der skal udkonkurreres, og det kan en god reklamefilm være med til at gøre. Fremhæv dig selv og din hund med en professionelt udført reklamefilm, der taler lige ned i dine følgeres behov og drømme. Men hvem er dine følgere egentlig? En reklamefilm for sodavand vil sjældent være til stede på FitnessWorld’s hjemmeside af den simple årsag, at det ikke er her, målgruppen befinder sig. I stedet vil man her måske reklamere for proteindrik og shakes, der ikke øger vægten. Før du kan få produceret en reklamefilm, der er gavnlig for din instagram side, skal du være sikker på, hvem dine potentielle følgere er. På den måde kan filmens budskab målrettes dem, der gerne skulle have interesse i netop dit content. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x