Gode råd til hvordan du passer godt på din hund

Gode råd til hvordan du passer godt på din hund

18. nov 2020

Dette er sponsoreret indhold

Det siges af mange, at hunden er menneskets bedste ven, hvorfor vi også skal huske at passe på vores firbenede venner. Du ejer måske selv en hund, eller måske står du i øjeblikket og venter på, at du skal overtage en hundehvalp fra et helt nyt kuld? Uanset om du er gammel hundeejer eller helt grøn, får du herunder nogle gode råd til, hvordan du passer godt på din hund.

Sørg for at din hund er godt forsikret

Når du vælger at få en hund, får du ikke bare et nyt kæledyr. Du får et helt nyt familiemedlem. Når du får en hund, er du desuden forpligtet til at tegne en hundeansvarsforsikring, som dækker de erstatninger, du vil blive pålagt, hvis din hund kommer til at lave skade på andre samt deres ting. Det kan dog ligeledes betale sig at udvide din hundeforsikring med en hundesygeforsikring. Hundesygeforsikringen vil eksempelvis dække dyrlægeudgifter, hvilket kan give dig en større økonomisk tryghed, hvis din hund bliver syg eller kommer til skade.

Derfor skal du finde den bedste forsikring, der både kan tilgodese dig og din hund. Sammenlign forsikring online og bliv klogere på, hvem der kan hjælpe dig med at passe bedst muligt på din hund.

Find det helt rigtige foder

Din hund skal naturligvis også forkæles med noget lækkert hundemad. Det er meget forskelligt, hvad hunde bryder sig om, hvorfor der også er opfundet et væld af forskellige typer af hundefoder. Nogle fodertyper er primært tiltænkt hvalpe, mens andre er tiltænkt unge og fuldvoksne hunde.

Hundefoderet har desuden en stor betydning for, hvordan din hund har det. Når du vælger foder, bør du eksempelvis holde øje med hundens pels. Hvis pelsen ændrer sig, efter hunden er startet op på nyt foder, kan det være et tegn på, at du skal skifte. Ligeledes bør du holde øje med hundens afføring.

Socialisering og aktivering

Hvis du ønsker at passe på din hund, skal du ligeledes sørge for at aktivere den flere gange om dagen. Det kan du eksempelvis gøre ved at lege med den derhjemme, men du kan ligeledes  tage den med i en hundeskov nær dig, hvor hunden kan få lov at socialisere sig med andre hunde.

Det er vigtigt, at din hund bliver vant til at omgås hunde, således at den ikke bliver sky og reagerer uhensigtsmæssigt på grund af frygt. Find derfor en legekammerat til din hund. På den måde kan de også aktivere hinanden.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


LasseJohan
LasseJohan (Kommerciel blogger)
Oprettet 26. nov
x