Gode ’tak for hjælpen’-gaver

Gode ’tak for hjælpen’-gaver

5. dec 2018
Vi er nok alle enige om, at vores hunde er noget af det allerbedste i verden. Vi elsker at tilbringe tid med dem og have dem med rundt til skov, strand og vand. Men selvom vi elsker vores små pelsede venner, opstår der alligevel indimellem situationer, hvor vores hund skal passes. Bliver din hund passet privat, er det rigtig god stil at kvittere med en lille tak for hjælpen-gave. For at gøre det rigtigt nemt for dig har vi samlet en lille håndfuld gode idéer til, hvad du kan give som tak for hjælpen-gave.

Lækre designerting til hjemmet
Nu kender du naturligvis din hundepasser bedst, men hvis vedkommende bare går en lille smule op i indretning, har vi de mest oplagte gaveidéer til dig. Følger du linket, bliver du nemlig ledt videre til et mekka af forskellige og helt oplagte gaveidéer til enhver anledning og altså også til din hundepasser. Du finder alt her. Lige fra et smukt serveringsbræt i træ, imponerende kagefade, sengetøj, lysestager, te, brødkasser og kopper til salt, duftlys og sæbe. Udvalget er stort, og uanset hvad du lander på, kan du være helt sikker på, at kvaliteten er i top.
Der findes næsten ikke noget bedre end at hjælpe – det skulle da lige være at give gode og personlige tak for hjælpen-gaver.

Den helt personlige gave
Har du fuldstændig styr på din hundepassers smag, og ved du tilfældigvis, at hun elsker lækre smykker? Så skal du tage et tage et nærmere kig på de smukke smykker fra Anni Lu. Anni Lus smykker skriger af kvalitet og af god smag, og hvad end din hundepasser er til armbånd, øreringe eller halskæder, er der rigeligt at vælge imellem her. Det er i høj grad de små perler, som går igen i Anni Lus design, og hun forstår at blande perlerne med guld eller sølv på en meget smagfuld måde. Vil du gerne gå en bue udenom perlerne, er det også en mulighed. Der er også helt simple smykker i ren guld eller sølv, og det er altså muligt at finde noget for enhver smag.

Uanset hvor længe din hund er blevet passet, er det rigtig god stil at kvittere med en smuk og personlig gave, som du har lagt mange tanker bag. De to ovenstående links er helt oplagte steder at lede efter den helt rigtige gave, som gør din hundepasser glad. Nu er der kun tilbage at ønske dig god jagt efter den perfekte gave.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce