Gør din hund til en synlig del af familie

Gør din hund til en synlig del af familie

20. apr 2019

De fleste mennesker elsker hunde, og det er også svært at lade være. Vores firbenede kammerater er ofte en del af familien. 80 procent af Danmarks 500.000 hundeejere opfatter hunden som en del af familien. Det viser en undersøgelse foretaget af Epinion for Topdanmark. Mennesker er utrolig tæt knyttede til deres hund. Du kender det måske selv, hvis du er en af de heldige, der kan kalde sig for hundeejer. Det betyder, at flere vælger at gøre hunden til en del af familiens traditioner. Dermed bliver hunden også behandlet med samme hensyn, som hvis det var et barn. Og mange forkæler i høj grad vores børn. Der skal ikke mangle noget, og de skal bestemt ikke føle sig overset eller forsømmes. Så det skal hunden vel heller ikke?


Vis andre at din hund er en del af familien


De danske hjem er ofte prydet med kunst og billeder på væggene. Billeder af børnene er ofte noget, der fylder i så høj en grad på reolen eller væggen, at de ikke er til at overse. Vi kan godt lide, at vise vores familie og dem vi holder af frem. Men hvad med hunden? Den skal da også repræsenteres. Den er jo en vigtig del af dig og din familie. Selvom hunden nok skal gøre sit for at få opmærksomhed, hvis den mangler at blive tanket op på den konto, bør den også være repræsenteret i hjemmet. Det kan du gøre på mange måder. Se et stor udvalg af plakater og mange wallstickers på Wallstickerland.dk. Her kan du finde en plakat, der gør det endnu mere tydeligt, at din hun er en del af familien på lige fod med resten af flokken.


Pynt postkassen med en flot wallsticker


Wallstickers er en relativt ny, moderne og unik måde at udsmykke sit hjem på. Hvis du ikke synes om at fylde dit hjem med plakater, malerier eller billeder i forskellige nuancer, størrelser og design, kan wallstickers være et godt alternativ. Når det kommer til, hvor du kan montere din wallsticker, er det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser. Så hvorfor ikke gøre postkassen mere sjov at se på.

De fleste danskere har familiens navne stående på postkassen, så man kan se, hvem der hører hjemme i det pågældende hus. Og som en del af familien, bør hunden vel også at fremgå på postkassen. Med en wallsticker kan du tilføje din højtelskede firbenede ven. På den måde kan du vise hele omverden, at din hund også er en naturlig del af din familie.


Hvordan sætter jeg en wallsticker op?


At pynte postkassen eller væggen med en wallsticker er en nem og overskuelig opgave. Wallstickers fra Wallstickerland er lavet af folie, der bliver skåret direkte fra folieruller. Når du skal montere din wallsticker, er det vigtigt, at du sikrer, at applikationstapen sidder så tæt på wallstickeren som muligt. Det kan du nemt og enkelt gøre ved brug af et plastikkort. Du kan med fordel sætte den løst på til at starte med, så du kan gå på afstand og vurdere, om den hænger korrekt. For at gøre opgaven lettere, kan du og din familie gøre det til et fælles projekt at få hunden på postkassen.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x