Gør dit hjem personligt med en billedvæg

Gør dit hjem personligt med en billedvæg

16. dec 2020

Dette indhold er sponsoreret


Hvis du går og drømmer om at skabe en mere personlig indretning i dit hjem, så er der gratis råd at hente, for i dag flyder internettet med inspiration og gode idéer for enhver smag. Hvis du bruger det sociale medie Instagram, så har du sikkert set flere indretningsprofiler, som har lagt billeder op af bud på en unik billedvæg i deres hjem. Billedvæggen er særligt populær, fordi den formår at tilføre personlighed til ethvert hjem, idet du helt selv er herre over, hvilke billeder, malerier og plakater, du ønsker at sammensætte. Du bestemmer også helt selv, hvor gavmild du er med hammer og søm, for en billedvæg kan være lige så luftig eller fyldig og lige så stor eller lille, som du selv drømmer om. Herunder kan du finde inspiration til din personlige billedvæg. 


Mix og match mellem former og farver

Tidens musthave på din billedvæg er fængende citater eller statements, som fanger øjet og giver anledning til et smil eller en slående latter. Der er utrolig mange at vælge blandt, og du kan Se dem her for at finde det citat, der fortæller noget om dig og passer til dit hjem. Det fede ved en billedvæg er, at du selv vælger, hvad du vil tilføre væggen, og netop derfor bliver den en afspejling af dig og din stil. Du vil for eksempel få et unikt udtryk frem på væggen, hvis du kombinerer de førnævnte citater med nogle af dine personlige fotografier af dig og dem, du holder af. Det kan også være at du dedikerer et lille stykke af billedvæggen til hjemmets firbenede beboer. Sammensætningen må godt se lidt kaotisk ud, for sådan supplerer de forskellige udtryk hinanden og skaber i sidste ende harmoni. 


Rokér rundt og skift ud som du vil 

Hvis du hører til en af dem, der elsker forandring og fornyelse i dit hjem, så behøver du ikke at være bange for, at billederne på din billedvæg er en permanent tilføjelse til din indretning. Det, som mange værdsætter med billedvæggen, er, at den har et enormt stort potentiale i og med, at billederne kan skiftes ud eller byttes rundt, som du selv ønsker det. Sømmene i væggen sidder solidt, hvor du har placeret dem, men der er ingen, der afholder dig fra at bytte et af billederne ud med et andet, hvis du får lyst til at se en lille forandring. Din indretning i hjemmet er foranderlig, og det sådan skal det helst blive ved med at være. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


LasseJohan
LasseJohan (Kommerciel blogger)
Oprettet 26. nov
x