Har du også svært ved at finde rundt i de mange a-kass...

Har du også svært ved at finde rundt i de mange a-kass...

23. nov

Det kan være en god ide at være medlem af en a-kasse, da det giver dig en sikkerhed, hvis du pludselig skulle stå uden arbejde. Men der findes rigtig mange forskellige a-kasser, og det kan være svært at finde rundt i, hvilken man skal vælge. Derudover er a-kassen også noget, man skal betale for, hvorfor nogle måske vælger ikke at være medlem. Man kan måske gå rundt med tanken om, at det er for dyrt, i forhold til hvilken indtægt man har. Men her er der heldigvis hjælp at hente, da ud kan finde en guide til en billig a-kasse


Undgå at opgive ting du har kært hvis du bliver arbejdsløs i en periode


Bliver du pludselig arbejdsløs, og står uden en a-kasse eller en stor opsparing, kan livet hurtigt ændre sig. Hvis du ikke har en af disse to ting, kan man være nødsaget til at give slip på andre ting i hverdagen af økonomiske grunde. Har du f.eks. en hund, kan dette være en stor post i budgettet, som der ikke nødvendigvis er råd til uden arbejde eller a-kasse. Derfor kan det være en god idé at undersøge nogle billige a-kasser, så du er sikret, hvis du pludselig skulle stå uden arbejde. 


Er du ikke medlem af en a-kasse, er du nemlig ikke berettiget til at få dagpenge eller kontanthjælp, hvis du bliver arbejdsløs. Netop derfor kan økonomien til f.eks. en hund blive trang, og det er nok de færreste, der vil sige farvel til deres pelsede ven af den grund. 


A-kasse for studerende


som studerende kan det virke ligegyldigt og uoverskueligt at melde sig ind i en a-kasse. Mange studerende kan måske have en følelse af, knap at vide hvad en a-kasse er. Men faktisk kan du som studerende ofte blive gratis medlem af en a-kasse, hvilket kan være værd at udnytte. I nogle tilfælde vil dit medlemskab nemlig betyde, at du får adgang til forskellige kurser, som kan være studierelevante. Derudover tilbyder nogle a-kasser også råd i forbindelse med planlægning af tid til studie og råd til eksamener.  

Altså kan du som studerende nyde godt af nogle gratis fordele fra en a-kasse, mens du studerer. Når studietiden er ovre, skal du ofte først der begynde at betale for at være medlem af a-kassen.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


LasseJohan
LasseJohan (Kommerciel blogger)
Oprettet 26. nov
x