Hold fingeren på pulsen med Ganni

Hold fingeren på pulsen med Ganni

23. jul 2018

Er du vild med mode og holder du gerne øje med, hvad der røre sig af nye tendenser på alverdens runways og moderedaktioner, så skal du ikke kigge længere end til det danske modemærke, Ganni. Siden 2000, hvor mærket blev etableret, har det fanget opmærksomheden fra fashionistaer og modeguruer verden over.

Ganni har virkelig gjort sig bemærket på internationalt plan, i så høj grad, at nogen af de allermest populære modeikoner i dag er blevet afbilledet i de danske beklædningsstykker både i de kulørte magasiner og i de mere etablerede modeblade som Vouge og Elle.


Ganni stilen

En del af det, der har været med til at gøre Ganni til et verdensomspændende brand er, deres tilgang til mode, der er væsentlig anderledes end mange af de andre kendte mærker.

Hos Ganni handler det nemlig ikke om at følge moden. Det er et spørgsmål om at føle din stil i maven og lege med den, så du skaber din egen mode.

Ganni stilen er helt klart præget af høj kvalitet, der afspejles klart i valget af materialer og mønstre, der er den perfekte blanding af klassiske og modige. Desuden er selve fremstillingen og finishen på tøjet og så et rigtig godt billede på, hvorfor Ganni er blevet så populært.

Ganni stilen er afslappet og ikke påtaget. Det er moderne klassikere med et twist, der gør, at de passer ubesværet ind i de allerfleste garderober – på tværs af tendenser og modefænomener. Det handler om de kvinder som designeren bag Ganni har ladet sig inspirere af i det københavnske bybillede.


Kjoler og strik

Nogen af de modeller der har været mest genkendelige og sete i modebilledet, er helt klart den skønne, tunge strik og de meget feminine og lette nederdele.

Strikken gør sig bemærket først og fremmest ved at være håndstrikket i Italien. Det er en del af Gannis filosofi at være et brand, der tager socialt ansvar for de kvinder, der producerer sweatrene.

Strikken er fremstillet i en af tidens mest moderne og højtroste materialer, nemlig mohair. Selve modellerne er helt utroligt populære og blive revet væk, så snart de kommer på lager.

Det er en blanding af kvaliteten, pasformen og de helt fantastiske farver, der gør modellerne så populære år efter år.

Sweatrene findes både med skønne mønstre og i flerfarvede versioner, men fælles for dem alle er kvaliteten, som er noget, der ikke på noget tidspunkt bliver gået på kompromis med hos Ganni.

En anden virkelig populær ting fra Ganni er de feminine kjoler med smukke detaljer og prints, der ofte understreger modellens form og udtryk.

Der er en klar linje, der går igen i kjolerne, nemlig den feminine stil og de fantastiske kvaliteter, kjolerne er fremstillet i.

Det er uden tvivl den afslappede og feminine stil, der har været med til at gøre Ganni så populær herhjemme og ude i verden. Hvis du er blevet interesseret i at se mere Ganni, er nettet fyldt med de smukke modeller på STOY.com.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


LasseJohan
LasseJohan (Kommerciel blogger)
Oprettet 11. jan
LasseJohan
LasseJohan (Kommerciel blogger)
Oprettet 11. jan
x