Husk at tage dig tid til din partner

Husk at tage dig tid til din partner

25. jan

Selvom hverdagen melder sig, når man har være sammen med sin partner i mange år, og man har slået sig ned med hus, hund og bil, må man aldrig gå hen og lade forholdet blive kedeligt. De typiske årsager til at forholdet gå hen og bliver lidt kedeligt og hverdagsagtigt, er man glemmer at bruge tid sammen og lader andre ting overskygge forholdet, for eksempel sådan noget som arbejde eller vennerne. Mangler du inspiration til, hvordan du kan sætte lidt gang i jeres forhold igen, kan du med fordel læse med her i det følgende.


Hold jeres sexliv ved lige

Noget af det første der går tabt, når forholdet bliver lidt for hverdagsagtigt, er sexlivet. Derfor er det yderst vigtigt, at du gør dit bedste for at holde det i live, også selvom du nogle gange ikke er humør til det – du kan dog hurtigt komme i humør til det. I stedet for at gå direkte til sagerne, er det en god ide at kæle lidt for hinanden. I kan blandt andet forsøge jer med erotisk massage. Hertil kan I benytte glidecreme, da mange af disse også kan fungere som massageolie. Forspil er utrolig vigtigt, hvis I gerne vil have hinanden i stemning, så sørg for ikke at skippe den del.


Brug en hel dag sammen

Det er en god ide at tage en hel dag sammen med hinanden i ny og næ. Ryd kalenderen og gør plads til, at det udelukkende skal handle om dig og din partner den dag. På disse dage er det vigtigt, at I laver noget, som I begge godt kan lide. Hvis I har svært ved at blive enige, kan I også skiftes til at bestemme, hvad I skal lave på disse dage. På den måde får I også udforsket jeres egne grænser, og hvem ved, måske finder en af jer en ny hobby eller yndlingsbeskæftigelse.

Dog er det ikke kun denne ene dag, at du skal vise, at du holder af din partner. Det skal du helst vise hver dag. Den bedste måde at gøre dette på, er ved at gøre små søde ting for hinanden på daglig basis. Det kan blandt andet være i form af kys og kærtegn, komplimenter, søde beskeder eller noget helt fjerde - det er kun din fantasi, der sætter grænser.


Involver hinanden

Den sidste ting vi foreslår, at du kan gøre, er at sørge for at involvere din partner i de ting, som sædvanligvis afholder dig fra at bruge tid sammen med ham eller hende. Særligt er det en god ide at involvere hinanden i forhold til jeres venner. Tag din kæreste med under armen, når du skal mødes med vennerne, og tag med din kæreste, når han eller hun skal mødes med dem. Du kan næsten være sikker på, at det vil blive en succes, særligt når I har gjort det et par gang. På et tidspunkt bliver dine venner nemlig også din partners venner.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg