Husk mobilcoveret, når hunden skal luftes til efteråre...

Husk mobilcoveret, når hunden skal luftes til efteråre...

2. okt 2018

Efterårets luner bringer og koldt og gråt vejr med sig. Regnen betyder også, at det er tid til at regnsikre sin mobiltelefon. Læs med her, for at finde ud af, hvordan du bedst dækker dine behov.


Det danske vejr og elektronik går sjældent særligt godt hånd i hånd. Med årets sommer bag os, og efterårets komme, er det derfor også værd at overveje, hvordan man bedst muligt beskytter sin telefon mod vind og vejr, når man eksempelvis er ude og gå med hunden.


Heldigvis er det mange år siden man opdagede, at telefoner ikke alene kan beskytte sig selv mod hverken regn, fugt eller slag, og derfor er der i dag også massevis af muligheder for at finde gode mobilcovers som disse hos my-phoneshop.dk, hvad enten du er ejer af en iPhone, Samsung, Huawei eller andre mobilmærker.

Men forskellene på covers til mobiltelefoner er store, både i materiale og pris. Derfor kan det også være svært at finde rundt i, hvilken form for mobilcover, som opfylder netop dine behov.


Alt er bedre end intet

For hundelufteren, er den største fare først og fremmest regnen, der er ligeglad med, om mobiltelefonen befinder sig i lommen. Skulle du derfor blive fanget af et regnskyl på lufteturen, uden regnjakke på, skal du ikke satse på, at cowboybukserne holder fugten ude.

Som skrevet, findes der flere forskellige slags covers til mobiltelefoner, men ligegyldig hvad man er til, er det vigtigt at huske på, at hvilket som helst cover er bedre end ingen cover.

Vil du være helt på den sikre side, skal mobilen være helt dækket til. Det kan eksempelvis gøres med forskellige læder- eller plastikomslag, som eventuelt kan fungere som pung på samme tid, så du har en 2-i-1 løsning. På den måde får du en mobil, som bliver holdt fri for regnen. Et andet plus er, at mobilen holdes i en mere passende temperatur, end den en våd bukselomme kan tilbyde

Hvis du synes, at et sådan omslag er for voldsomt, og fylder for meget i lommen, kan et ganske normalt plastik cover også være nyttigt. Som sagt er et hvilket som helst cover bedre end intet.

Og selv om et traditionelt plastikcover som udgangspunkt kun dækker bagsiden og siderne på din mobil, så er de få millimeter som coveret holder telefonen væk fra den våde overflade bestemt brugbart.

Og ud over at beskytte sin telefon, får man med et normalt plastikcover også muligheden for at pryde den ellers kedelige bagskærm på telefonen med en anden farve, billeder af din hund, eller sågar en figur af en foxterrier. Selvom den sidstnævnte muligvis også vil fylde i lommen.

Mulighederne er mange, men nogle gange skal skaden være sket, før man lærer af sine fejl.

Skulle dette være tilfældet, er der dog stadig råd at hente, hvis du står med en gennemblødt telefon i hånden.  

Dog er det altid rarest at komme problemerne i forkøbet. Så når du nu sidder og overvejer et nyt køb af regnjakke, skal man måske også overveje, om det ikke også er værd at regnsikre mobiltelefonen i det lange løb.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg