Kvalitetsfoder produceret ved Vestkysten i 25 år!

Kvalitetsfoder produceret ved Vestkysten i 25 år!

26. jun 2018

Nord for Varde, tæt ved Henne Strand ligger Henne Pet Foods produktion, som i år fejrer 25 års jubilæum. Det er lidt af en bedrift og vi er meget stolte af, at levere sunde produkter til hundeejere i Danmark og til 26 lande i hele Verden. Derfor fejrer vi også vores jubilæum til september, hvor vi holder Åbent Hus.


Der var engang…

Hele idéen bag kvalitetsfoderet fra Henne Pet Food, som er lavet med frisk laks, opstod som lidt af en tilfældighed. Ejeren af Henne Røgeri opdagede, at hans hund som dagligt fik lakserester, fik en ualmindelig flot pels og han gættede, at der måtte være en forbindelse. I dag er det mere alment kendt, at laks ikke blot er en ekstrem god proteinkilde, men også indeholder de vigtige omega 3 og 6 fedtsyrer, som bidrager til en sund pels og hundens sundhedstilstand generelt.

 

Helt frisk laks

Opdagelsen dengang gav anledning til skabelsen af Henne Pet Food og en række opskrifter af premium fuldfoder med frisk laks som hovedingrediens. I dag har vi 5 varianter og vi får fortsat frisk laks leveret direkte fra nabovirksomheden Norlax, som forarbejder laks til detailhandlen.

Det er helt ekstraordinært, at vi kan deklarere vores laks som ’FRISK’. Fra laksen er fanget går der maks. 48 timer førend, vi har blandet det i foderet. Der går heller ikke længe, før foderet kommer i sække og lander ude hos kunden. Vi har ikke noget stort varelager, men sørger for så kort opbevaring på fabrikken som overhovedet muligt.

 

Laks som proteinkilde

Ved fordøjelsen af foderet bliver indholdet af proteiner nedbrudt til aminosyrer. Aminosyrerne optages i blodet og fordeles i kroppen, hvor de anvendes til opbygning, vedligehold og reparation af bl.a. kropsvæv, muskler, knogler og indre organer.

Hunde og katte har brug for mange forskellige aminosyrer, hvoraf kroppen selv er i stand til at danne de fleste. Det er vigtigt at sikre, at de aminosyrer dyret ikke selv kan danner, tilføres via kosten. Der findes 10 aminosyrer (essentielle aminosyrer), som dyret ikke selv danner. Hvis bare én af de 10 essentielle aminosyrer mangler, vil de resterende 9 gå til grunde dvs. blive forbrændt af organismen som energi og ikke blive brugt til opbygning, vedligehold og reparation. Som følge deraf kan f.eks. muskulaturens vækst gå i stå.

Proteiner fra laks indeholder samtlige essentielle aminosyrer. Ved anvendelse af laks som proteinkilde sikres dit kæledyr således de aminosyrer, det har brug for. Laks har en meget høj biologisk værdi, hvilket er et udtryk for, hvor stor en del af proteinerne, der reelt kan udnyttes. Lakseproteiner har en biologisk værdi på ca. 94%, hvilket er meget højt sammenlignet med andre animalske proteinkilder. Dette giver et letfordøjeligt foder med en høj udnyttelsesgrad. Du kan læse mere om laks som proteinkilde her.

 

Skal du have hunden med på ferie?

Alle vores varianter findes i en 5 kg udgave med den smarte lynlås lignende genluk funktion, så det er lige til at tage med på ferien. Du kan læse mere om vores kvalitetsfoder og bestille direkte på vores hjemmeside. Men du er også mere end velkommen til, at ringe til os, så kan vi give råd og vejledning til hvilken variant, der passer bedst. Det kan godt være lidt af en jungle, at finde rundt i de mange mærker og varianter, der findes i dyrehandlen. Hos os tror vi på, at vi har de rigtige råvarer, der sikrer den bedste ernæring. Dem har vi så sammenfat på 5 forskellige måder, alt efter hvor i livet din hund befinder sig.

Vi tror også på, at den rette og konstante diæt sikrer din hunds sundhedstilstand i længden og at et fuldfoder i sig selv skal være nok. F.eks. er det ikke nødvendigt at supplere med lakseolie, hvis du bruger vores foder, da lakseindholdet i sig selv dækker hundens behov for omega 3 og 6 fedtsyrer.

 

25 års jubilæum

Til september holder vi Åbent Hus på vores fabrik, hvor vi inviterer kunder og andre til en dag med rundvisning i produktionen, foredrag, opvisning og en hyggelig snak om vores kæledyr. Vi er stolte af vores medarbejdere og fabrik og har for så vidt altid døren åben, hvis nogen kommer forbi. Men vi er også klar over, at ikke ret mange ved, at vi rent faktisk ligger i Danmark. Og det er måske heller ikke så normalt, at man lige kan kigge forbi og få en smagsprøve. Men sådan er det faktisk. Vi er altid glade for, at få gæster. I år gør vi lidt ekstra ud af det med vores Åbent Hus-arrangement. Det vil dog være nødvendigt at tilmelde sig, så vi kan sikre, at vi har nok plads samt tørt og vådt til vores gæster. Vi åbner for tilmelding på den anden side af sommerferien og til den tid, kommer vi med endnu et indlæg her på hundegalleri.dk

 

Henne Pet Food ønsker alle en rigtig dejlig sommer!

Kontakt Henne Pet Food direkte: salg@henne-pet-food.dk eller ring 75 25 17 77


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


LasseJohan
LasseJohan (Kommerciel blogger)
Oprettet 11. jan
LasseJohan
LasseJohan (Kommerciel blogger)
Oprettet 11. jan
x