Ny hundehvalp i familien?: Dette skal i have styr på

Ny hundehvalp i familien?: Dette skal i have styr på

19. mar

Dette indhold er sponsoreret


Har i taget et skæbnesvangert og altafgørende skridt i din lille familie? Er det noget i har gået og overvejet længe? I har måske tænkt, hvad taler for, og  hvad taler imod? Det har på ingen måde været en let beslutning. Men i sidste ende er i kommet frem til, at i ikke kunne leve uden. I har taget et stort skridt. I skal have en hundehvalp ind i familien! Et af de første dyr, mennesket tæmmede, var hunden. Og det kan i den grad ses i samfundet nu til dags. Over alt på gader og stræder, er der mennesker, der lufter deres små firbenede guldklumper, og vi har alle som mennesker prøvet at være i kontakt med en hund. Hundens historiske tilstedeværelse ses også i det virvar af racer og race-kombinationer, man kan erhverve sig, hvis man skal ud og have en hund. Der er ikke noget at sige til, at hunden er blevet menneskets bedste ven. Det nuttede og pelsede dyr fungerer som en unik ledsager i livet, der altid er der for en. Det er altså både familier og enlige, der vælger hunden, og generelt kan man ikke beskrive en bestemt type, der vælger at få hund. 

I står i en situation, hvor i netop har anskaffet jer en af de pelsede husdyr i familien. Det nye familiemedlem vil helt sikkert blive centrum for massere af kærlighed og give rigeligt tilbage. Men hunden kræver også arbejde og kan til tider være besværlig at have med at gøre. Og når i nu har fået en hund, så er der også flere ting i skal ud at købe, så det hele kan komme til at forløbe som smurt. Hvis disse remedier bliver dyre for jeres økonomi, kan i også overveje at finde et fordelagtigt lån ved dine-penge. Men er I i mellemtiden  en smule i tvivl om, hvilke remedier, en hundeejer bør anskaffe sig? Så kommer her en kort, men vigtig liste over, hvad i skal have styr på af ting, når der kommer ny hundehvalp i familien.


Køb en god snor

Noget af det mest krævende ved at have en hund er, at i dagligt skal lufte den. For at gøre dette kræver det naturligvis en form for hundesnor. Hundesnore kommer i mange smarte og flotte variationer. Fra simple snore til avancerede seler. Det er blot at finde den løsning, der giver bedst mening for jer og hunden.


Sengeplads?

Dette punkt er ikke nødvendigvis relevant for alle de nybagte hundeejere derude. Men i bør bestemt overveje at tænke i dobbeltsenge, hvis i ikke allerede har en. Her kunne det især give mening at investere i en større dobbeltseng end, hvad i har stående. Grunden til dette er, at så har i plads til at have hunden liggende i fodenden eller i den ene side. Det er en god måde at gøre hunden tryg ved jer i starten, men det er ikke alle, der bryder sig om at have hunden liggende i sengen. Trods alt. 


Ordentlig kost

En sidste helt essentiel ting, i bør have øje for til den nye hundehvalp, er foder. Det er vigtigt, at i fodrer hunden, men det er også vigtigt, at i giver den noget ordentligt foder. Kig på internettet, spørg venner og bekendte, eller konsulter dyrlægen omkring, hvilket foder der er bedst til lige præcis jeres hund. Så er i sikker på, jeres guldklump er sund og rask.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x