Nyt dansk koncept med online hundetræning

Nyt dansk koncept med online hundetræning

13. nov 2018

Internettet er blevet til en fast del af vores hverdag og vi bruger det generelt til at kommunikere med folk fra nær og fjern, arbejde, spil og meget mere. Nu kan du også bruge internettet til hundetræning med det spændende kursus på WeTeach.dk.

 

Kom i gang med hundetræningen her hvor hundetræneren Gitte Masmann står bag det online kursus med 33 danske videolektioner, hvor der bliver gennemgået alle de vigtigste ting, som hunde bør lære. Gitte Asmann er uddannet hundeadfærdsbehandler samt klikkerinstruktør og hun har designet online hundetræningskurser de seneste tre år.

 

Få det bedste ud af din hund

 

Det er online træningskursus er effektivt, da der bliver taget fat i mange af de fejl, som hundeejere normalt lægger ud med at begå. Noget så simpelt som at gå med hunden i snor er en af de ting, som de fleste håndterer forkert og derfor er det vigtigt at blive klædt godt til at træne hunden fra begyndelsen. Dermed sikrer du at du får en bedre oplevelsen med din hund hele dens levetid.

 

Kontakttræning med din hund

 

Et af de første emner, der bliver taget fat på i lektionsplanen, er kontakten med din hund. Her lærer du blandt andet at det er bedst at undgå at give et signal til din hund, hvis du ikke har kontakt til den.

 

Livet bliver meget nemmere, når du lærer hunden at den skal opnå øjenkontakt med dig, før den får lov til at gøre det den har lyst til. Du kan fx træne din hund til at den først skal opnå øjenkontakt med dig, før at i kan gå ud ad døren. I denne sammenhæng er det bedst at du undgår at få hunden til at hoppe og danse inden i skal ud og gå. Forbered dig ligeså stille ved at tage overtøj og sko på, inden du giver hunden signal om at i skal ud og gå. Så får i en meget mere rolig oplevelse ude på vejen.

 

Du kan lære sit-øvelsen online

 

De fleste kan lære sin hund at sidde ned og blive på plads med sit-øvelsen, selv uden hundetræning. Men der er stort set altid plads til forbedringer. I kurset med Gitte Asmann er der fokus på den formelle sit-øvelse, hvor hunden skal blive siddende indtil du giver den lov til at bevæge sig igen, eller ind til at hunden beder om noget andet.

 

Her er det vigtigt at forstå at selv om at sit-øvelsen er logisk i dit hoved, da det ”bare” handler om at hunden skal placere bagdelen på jorden og blive på stedet, så er det ikke noget som du bare lige kan forklare til hunden med dine ord. Det handler derimod om at belønne hunden når den er dygtig og holde belønningen tilbage, når hunden ikke gør øvelsen korrekt og det kan du lære om online. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce