Nyt jagtsite for hundeelskere

Nyt jagtsite for hundeelskere

2. aug 2018

Huntem.com er hele Danmarks nye jagtsite. Efter at have været igang siden september 2017 har hjemmesiden vundet mange hundeejers hjerter, specielt på grund af at hjemmesiden fokuserer på jagthunderacer.

Hjemmesidens mission er at samle små og store jagtoplevelser for jægeren. Du kan finde informationer om før, under og efter jagten. Hjemmesiden dækker alt fra jagtformidling, jagtrejser og jagthunde.


Jagthunderacer i Danmark

Huntem.com samarbejder med flere af de førende jagthundeklubber I Danmark og har derfor udførlige portrætter af de enkelte hunderacer, som anvendes til jagt.

·      Stående hunde

·      Stødende hunde

·      Apporterende hunde

·      Drivende- og gravsøgende hunde


Huntem.com samler Danmarks jagthunderacer

På Huntem.com samles Danmarks jagthunderacer, således at jægeren, hvalpekøberen og andre interesserede gratis kan orientere sig i raceportrætter af de betydningsfulde danske jagthunde. De danske jagthundeklubber har mulighed for at præsentere deres respective racer på Huntem.com, der dagligt bliver besøgt af hundredevis af nordiske jægere. Klubberne kan således bidrage til, at kommende jagthundeejere træffer et kvalificeret valg af jagthund. Når man skal udvælge sig sin jagthund, er det en vigtig del af forberedelserne at søge viden om de forskellige hunderacers temperament og jagtlige egenskaber, for at sikre, at den valgte hund matcher ens behov og ønsker. Når man anskaffer sig en jagthund, overvejer mange, om de har den fornødne tid at bruge på at præge, træne og udvikle en kompetent jagthund, ligesom mange overvejer, hvilken jagtform det forventes at hunden skal matche. For mange jægere spiller deres jagthund en helt afgørende rolle i de gode jagtoplevelser, ligesom de kan have en central plads i familien. Huntem.com tilbyder et godt udgangspunkt for valget af den kommende jagthund.


Forskellige jagthunde til forskellige jagtformer

Der findes mange spændende jagthunderacer i Danmark. Racerne har vidt forskellige kvaliteter, udseende og temperament. Derfor er det vigtigt, at man vælger netop den jagthunderace, der matcher de jagtformer, som man forventer, at hunden skal mestre. I tilfælde af at man mest bruger sin jagthund til apporteringsopgaver i forbindelse med for eksempel ande- og fasanjagt, er retrieverne oplagte racer at overveje. Er man mere til aktive jagtformer efter fuglevildt på mark eller i skov, er de stående og stødende jagthunde relevante.  Er man derimod mere optaget af driv- og gravjagt, er terriere og gravhunde specialister ud i disse discipliner. Ønsker man at deltage på markprøver med sin jagthund, skal man orientere sig i de forskellige markprøveformer og finde den jagthunderace, der passer til ens forventninger til hundesporten. For mange jægere venter der mange timer og oplevelser i selskab med hunden, hvorfor det er vigtigt at kvalificere sit valg af jagthund ud fra grundige forberedelser.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


LasseJohan
LasseJohan (Kommerciel blogger)
Oprettet 11. jan
LasseJohan
LasseJohan (Kommerciel blogger)
Oprettet 11. jan
x