Partneren siger nej til at få en hund: Tre gode råd ti...

Partneren siger nej til at få en hund: Tre gode råd ti...

15. jun
Artiklen indeholder sponsoreret indhold 

Har du altid drømt om at få en hund, men ønsker din partner ikke at I skal have en pelset ven ind i jeres hjem? I denne artikel giver vi dig tre råd til, hvordan du kan overtale din partner til at købe en hund. 


Hunden giver en fornyet lyst til at dyrke motion
Efter en lang og hård arbejdsdag er det man har mest lyst til måske at lægge sig foran tv’et og dase hen. Selvom du ved, at du bør dyrke motion, får du det ikke gjort. Dette kan en hund eksempelvis lave om på. Mange hundeejere fortæller, hvordan deres hund har været med til at give dem en mere aktiv hverdag og en fornyet lyst til at komme ud i naturen og gå flere kilometer hver eneste dag.

Måske døjer du eller din partner med ryg-, ben eller andre muskelsmerter. Her kan det være du har opsøgt en person, der kan give massage eller har taget en akupunktør uddannelse. I mange tilfælde er daglig motion dog nok til at få smerterne væk, og det kan en hund være først skridt på vejen mod.


Få livsglæden tilbage
Er du og din partner ved at være træt af den kedelige hverdag, kan en hund også være med til at rode bod på dette. Mange mennesker oplever i løbet af deres levetid mindre eller større depressioner, hvilket kan være forårsaget af mange ting.

Du kan dog altid være sikker på, at din pelsede ven er i forrygende humør, når du kommer ind ad hoveddøren. Dette kan faktisk være med til at give dig et mere positivt syn på livet og dermed en fornyet livsglæde.

En hund kan i mange tilfælde være den “akupunktur”, du har gået og haft brug for i vejen mod glæden i livet.


Slip telefonen og skab en fælles interesse
Som par kan der oftest gå elektronik i den. Det betyder, at I eksempel glemmer hinanden og drager ind i jeres telefoner, der tilbyder alt lige fra sociale medier til sjove spil-apps og meget andet.

Med en hund får dig og din partner igen noget at være fælles om. I får en fælles interesse, som kan være med til at forene jer som familie. Der er ikke noget i vejen med, at I har brug for en hund til at “kickstarte” jeres forhold.

Det kan også være, at I allerede forstår at bruge tid på hinanden, og dermed kan en hund blot være med til at forøge jeres fælles interesser. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


LasseJohan
LasseJohan (Kommerciel blogger)
Oprettet i går kl. 10:21
LasseJohan
LasseJohan (Kommerciel blogger)
Oprettet 16. sep
x