Passion er vejen til succes

Passion er vejen til succes

21. maj 2019

At have en hobby er en naturlig del af mennesket. For mange kan det være et stort behov at have noget, de kan kalde for en hobby. Hvad, der præcis definerer en hobby, kan være meget forskelligt. En hobby er nemlig en meget individuel ting. Lige så mange hobbyer der findes, ligeså mange forskellige opfattelser, af hvad en hobby er, findes der. Nogle kaster deres kærlighed over mennesket bedste ven, andre går til fodbold og nogle noget helt andet.


Iværksætteri hitter hos danskerne

Interessen for at blive iværksætter er en stødt stigende tendens hos såvel unge som gamle i Danmark. Flere og flere kaster sig ud i den store udfordring, det kan være. Tiltag som DR programmet ’Løvens hule’ i sammenspil med den øgede mediedækning af positive historier om danske iværksættere gør, at flere og flere ønsker at bevæge sig ud af den sti. Flere hundrede tusinde danskere har en drøm om at blive iværksættere, men det er ikke alle, som tør tage springet og bevæge sig ud på dybt vand. En af de danske iværksættere, der turde tage springet og det med stor succes, er Mads Andreas Olesen kendt for Blue Energy. Mod og vilje førte Mads Andreas Olesen på stor liste.

Det er ikke nemt og uden store økonomiske, fysiske og psykiske omkostninger at blive en succesfuld iværksætter. Hvis man har en drøm om at blive blandt de helt store, er der uden tvivl tale om en fuldtidsbeskæftigelse. Hårdt arbejde og flid har ført til, at Mads Andreas Olesen kan kalde sig for en af de største talenter i Danmark under 30 år. I februar, da dette års udgave af erhvervsmagasinet Forbes blev udgivet, var 27-årige Mads at finde på Forbes-listen.


Et ungt iværksættertalent

Mens du før har hørt navne som Jesper Buch og Ilse Jacobsen, ringer der måske ikke nogen klokker, når du hører Mads Andreas Olesen. Men med god grund kan han blive en af dem, som vi kommer til at høre meget mere om i fremtiden. I 2016 modtog han titlen som Årets Unge Håb af IVÆKST på baggrund af sin succes med salgsbureauet Callforce og i særdeleshed Blue Energy. Den talentfulde iværksætter blev i 2014 udnævnt til partner i Blue Energy. I dag bærer han titlen kommerciel direktør i Blue Energy. Virksomheden sælger udelukkende grøn energi, og var en af de første i hele verden til at tilbyde flate rate strøm til forbrugerne.

Mads Andreas Olesen har om nogen formået at blive en succesfuld ung iværksætter. Trods sin unge alder har han allerede formålet at opnå succes med en af de virksomheder, som han selv har grundlagt. I dag kan han prale af at stå i spidsen for flere virksomheder, der samlet set har 200 medarbejdere ansat og derudover genererer et trecifret millionbeløb i omsætning. Dette har han opnået på bare fem år.

Hvis man går med en uforløst drøm om at dygtiggøre sig indenfor iværksætter branchen, men mangler det sidste skub for at turde kaste sig ud i det, kan man med fordel drage nytte af Mads Andreas Olesen erfaringer, som han glædeligt beriger andre med. Hvorfor ikke tage imod råd fra en mand, som i den grad ved, hvad han snakker om?Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce