Pizza, vovhund og sofahygge

Pizza, vovhund og sofahygge

6. nov 2019

Dette er sponsoreret indhold


Kender du det, at du har været ude med hunden hele dagen og gået en lang tur, eller måske har været til en lang hundeudstilling? Efter sådan en dag har de fleste nok allermest lyst til at smække benene op i sofaen og tænde for fjernsynet, uden at skulle tænke på noget som helst andet end afslapning. Det er bare irriterende, når sulten så begynder at melde sig, og man ikke orker at skulle lave mad, og måske endda først skal ud og handle ind til det. Nogen gange har man bare mere lyst til at bestille en pizza, så man kan blive siddende i sofaen i joggingtøj med hunden ved siden af sig. Men hvis man så bestiller en pizza, så kommer dilemmaet så lige pludesligt om, hvorvidt man orker at skulle ud og hente den. Man kan dog her være smart og undgå at skulle ud efter den ved at sørge for en pizza levering lige hjem til hoveddøren. 


Få pizzaen leveret til døren

Nogen gange er den bedste hygge at ligge på sofaen under dynen eller tæppet i nattøj med hunden ved sin side, imens man ser en god film eller benchwatcher en spændende serie. Og i sådanne stunder kan det største problem være, om man skal vælge ekstra ost eller pepperoni på sin pizza. Men, når man er nået over det problem og har besluttet sig for begge dele, så er take away i dag blevet så luksuriøst, at man bare kan bestille det til levering hjem til hoveddøren, så man kun behøver at rejse sig, for at tage i mod pizzaen. 


Sofahygge

Når man så har fået leveret pizzaen, og ens firbenede bedste ven ligger klar på sofaen til at hygge, så er det bare med at få skåret pizzaen ud i nogle trekanter, så man kan sidde i sofaen og nyde en afslappende aften efter lang dag i hundens tegn. Så kan man bare læne sig tilbage og nyde sin pizza, mens hunden kigger på en med tiggende øjne. Og en pizza glider bare bedre ned, når man lige får sat en film eller serie på, som man kan leve sig helt ind i. 


Glad ejer, glad hund

Man skal huske at slappe af en gang i mellem, så man ikke er hele tiden stresser rundt, som der godt kan være en tendens til hos mange. Man skal huske, at hunde godt kan mærke den sindsstemning, man er i. Så hvis man er glad og afslappet, så er der også en større chance for, at hunden er det. Og når man er færdig med sin pizza, og måske godt kan mærke, at den ekstra ost man ikke kunne modstå, godt kunne trænge til et par ben at gå på, så kan man jo benytte lejligheden til at gå en aftentur med hunden, så begge kan gå afslappede og glade i seng, når snuden bliver vendt hjemad. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce