Sådan får du mere overskud til din søde hund

Sådan får du mere overskud til din søde hund

12. jul 2021

Har du også en travl hverdag, hvor du samtidig også skal have tid og overskud til en sød lille hund? For mange mennesker kan det være rigtig svært at balanceret et velfungerende arbejdsliv, familieliv og fritidsliv, samtidig med at man også skal passe på og tage sig af en sød hund. Derfor får du i artiklen her nogle gode råd og ideer til, hvordan du får mere overskud til din søde hund i en ellers travl hverdag.

Glem ikke den gode nattesøvn

Det første og vigtigste som kan være med til at skabe mere overskud til din søde hund, er at du får sovet nok, og at du sover godt om natten. Der er nemlig stor forskel på kvalitet og kvantitet, når det gælder nattesøvn, og en god men kort nats søvn er mange gange bedre end en lang men dårlig nats søvn. For at kunne sove godt om natten kræver det selvfølgelig også, at du har de rigtige redskaber til netop dette. Det kan du for eksempel få ved at investere i en god seng med en madras, som passer til din krop og til dine nattebehov. En god pude er også et must for en god nattesøvn. Derudover er en god dyne faktisk også rigtig vigtig, når det gælder at få mere overskud ved at sove godt om natten. Se for eksempel denne dyne test og få et godt overblik over, hvilke dyner som kan hjælpe dig godt på vej i drømmeland til mere overskud i hverdagen til din søde hund.

Husk at energi skaber mere energi

Hvis du mest af alt har lyst til at smide dig på sofaen og aldrig nogen sinde rejse dig igen, når du kommer hjem fra arbejde, kan det være værd at huske på, at energi skaber mere energi. Og derfor er det godt at give din hund din energi og dit overskud lige så snart, du træder ind ad døren efter en lang arbejdsdag. Her har du endnu ikke affundet dig med trætheden, og du har endnu lidt energi og overskud til en gåtur eller lidt leg i haven med din søde hund. Så kan pligterne og sofaen klart vente til senere på aftenen eller til senere på ugen. Din hund er nemlig et levende væsen, som virkelig kræver og har brug for din opmærksomhed. Især hvis hunden har været alene hjemme en hel dag, og derfor ikke har haft kontakt med nogen hele dagen. Så skynd dig hen og giv din søde hund en masse kærlighed, når du kommer hjem fra arbejde.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


LasseJohan
LasseJohan (Kommerciel blogger)
Oprettet 46 minutter siden
LasseJohan
LasseJohan (Kommerciel blogger)
Oprettet 11. jan
x