Sådan finder du et godt headset til gåturen

Sådan finder du et godt headset til gåturen

23. aug 2018
Som hundeejer er gåture en fast del af livet. Vovsen skal luftes, og selvom det kan være sjovt at se, hvad den får sig snust frem til ude på skovstierne og i grøftekanterne, kan der også blive brug for at pifte turen op.
 
For mange er det rart at have noget at lytte til, imens de løber eller går med hunden. Om det så er en podcast eller musik på Spotify, kan der være behov for at have et eller andet headset med på turen.
 
Nogle headsets kan dog være ekstremt besværlige at have med på tur. Hvis de har behov for en ledning, der stikkes i telefonen, kan alt gå galt. Ledningen kan hænge fast i hjørner, dørhåndtag og grene. Den kan sågar blive fanget om din hunds ben, når du bukker dig ned for at samle op efter den eller for at tage en gren fra den.
 
Ledningen har også en kort levetid. Der går sjældent længe, før høretelefoner eller ørepropper begynder at skratte, fordi ledningen er begyndt at knække. Det er frustrerende og et unødvendigt problem.
 
Ud med ledningen

Der er er en let løsning på problematikken: Brug et Bluetooth headset til gåturen. Med Bluetooth-forbindelsen forsvinder behovet for en besværlig ledning. Du forbinder blot dit headset til mobilen via Bluetooth, og så slipper du for mere bøvl.
 
Hverken du eller hunden har noget at hænge fast i længere. Du skal heller ikke bekymre dig om en ledning, der langsomt bliver slidt ned.
 
Et Bluetooth headset gør det ikke kun mindre besværligt at høre musik på gåturen. Det er også en investering i sig selv. Headset med ledninger slides ned, og når først ledningen ikke fungerer, er du nødt til at skifte dit headset ud med et nyt. Det er spild af penge.
 
Med et Bluetooth headset undgår du at skulle skifte headset hele tiden på grund af en dum, nedslidt ledning. Uden en ledning holder et Bluetooth headset meget længere og slides nærmest ikke. Du skal blot sørge for at holde dets batteri opladet.
 
Dokumentér jeres tur

Hvis du leder efter endnu flere muligheder for adspredelse på dine daglige – og nogle gange utvivlsomt ensformige – gåture med hunden, findes der et par sjove gadgets rundt omkring.
 
Skaf for eksempel en GoPro, et lille kamera du kan montere på dig selv. Med en GoPro kan du filme dine løbeture i skoven eller de små hyggelige stunder, hvor din hund logrende kommer rendende med en pind, der skal kastes.
 
Ved at filme dine ture, får du masser af små søde klip af din hund, imens årstiderne skifter omkring jer. Det kan blive til et helt lille videobibliotek af jeres tilværelse sammen.
 
Mest af alt er det vigtigste selvfølgelig at huske at nyde den tid, du har med din hund. Derfor er det også vigtigt at tage ting med på turen, der ikke kommer i vejen for morskaben. Drop ledningerne og vælg i stedet noget med en Bluetooth-forbindelse, som er mere sikkert.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


LasseJohan
LasseJohan (Kommerciel blogger)
Oprettet 11. jan
LasseJohan
LasseJohan (Kommerciel blogger)
Oprettet 11. jan
x