Sådan gør du badet til en rar oplevelse

Sådan gør du badet til en rar oplevelse

20. mar 2019

Du kender det sikkert fra din hund og måske faktisk også fra dig selv. Følelsen af at stå ud af brusekabinen efter et dejligt brusebad under det varmt rindende vand. Din hund ryster ryster, og læberne begynder at dirre. Det er en træls oplevelse. Sådan en plevelse gør det ikke just nemmere for dig, at få din hund med ind i badeværelset næste gang den skal i bad. Den har fundet ud af, at du udelukkende giver den godbidder for at lokke, så den følger ikke længere med. Men nu behøver du ikke længere at spekulere på, hvordan du kan lokke din hund med. Og løsningen gør faktisk også dine fremtidige bade meget mere fornøjelige.


Gør badet til en fornøjelse

Hvis det var dig selv, der kom ud fra badet, så ville du nok hurtigt vikle dig ind i dit håndklæde. Måske vil du endda have lagt det på gulvet, inden du trådte ind under bruseren, i håbet om at det ville være lunt, når du skulle vikle det omkring dig.


Men nu behøver du ikke at bruge gulvvarmen på badeværelset til at lune håndklædet. Både du og din hund har fortjent bedre end det. Lidt luksus skal alle have. Der er ingen i Danmark, der ikke har brug for ekstra varme, når Danmark viser sig fra sine grå og triste dage. Og for at være helt ærlig så er det jo også lækkert at kunne svinge et lunt håndklæde om sig efter en tur i badet.


Er du til luksus og varme, og vil du gerne have, at hele badeseancen bliver en fornøjelse, så er der en simpel løsning til dig. Lige præcis luksus og ekstra varme kan du få med en håndklædetørre. Se mere her. Tænk sig at stige ud af badet og beholde den dejlige fornemmelse af varme uden for vandets stråler. Tænk sig at blive svøbt ind i et dejlig varmt og tørt håndklæde. Dét er da luksus, og lige hvad man drømmer om.  


Find den håndklædetørre, der matcher dine behov

Badeværelset er et af de rum i boligen, vi særligt har ændret syn på gennem de sidste ti år. Det er i højere grad kommet i fokus som et sted, der skal syne af luksus og velvære - så hvis du ikke allerede har en håndklædetørrer, er det måske på tide, du overvejer at anskaffe dig en. For mange er en håndklædevarmer næsten lige så essentiel som en håndvask, eftersom man bruger den nærmest uafbrudt.


Udvalget af stilfulde og elegante håndklædetørrer er stort, og der er helt sikkert en håndklædetørre, der passer til dig. De findes med forskelligt tilbehør og i forskellige prisklasser, farver og designs.


Når du skal vælge din håndklædetørre, er der nogle ting, du bør tænke på, så du ikke ender med den forkerte.

-      Skal håndklædetørreren kører på el-varme eller varmt vand?

-      Hvor stor skal den være?

-      Hvordan skal den se ud - skal den evt. være indbygget i væggen?


Lad det være slut med kolde og våde håndklæder. Varm dine håndklæder med en kvalitets håndklædetørrer, og forvandl badeturen til en dejlig oplevelse for dig selv om dem du holder af.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x