Sådan passer du på din hund i sommervarmen

Sådan passer du på din hund i sommervarmen

8. jul 2020

Dette indeholder sponsoreret indhold 


Hvis man har et kæledyr, kender man til det med, man gerne vil gøre det bedste for at passe på det i sommervarmen. Men det kan være svært helt at finde ud af, hvordan man skal passe på sit kæledyr, da der er mange forskellige råd og anbefalinger. Det kan eksempelvis være du har en hund, du gerne vil passe på i sommervarmen. Din hund har rigtig meget pels, og derfor kan den nemt få det for varmt, når solen skinner. Hvis du gerne vil læse mere om, hvordan du passer på din hund i sommervarmen, læs med her. 


Undgå for lange ture, når det er varmest 

Hvis du gerne vil passe på din hund i sommervarmen, kan det være en god ide at undgå for lange ture. Hvis man vælger at gå en lang tur, når varmen er på sit højeste, kan det være rigtig skidt for hunden, da den får det for varmt og bliver svag. Men hvis man ønsker at gå lange ture med sin hund, anbefales det at man venter til sidst på dagen, hvor varmen har lagt sig. Hvis din hund har brug for at gå i løbet af dagen, anbefales det at man går små korte ture og sørger for at hunden er afkølet. Den tid du ikke bruger på at gå med din hund om dagen, kan du bruge på at udforske Frækt sexlegetøj i soveværelset. 


Husk frisk drikkevand 

En anden ting du kan gøre for at passe på din hund i sommervarmen er at sørge for den hele tiden har adgang til frisk drikkevand. Faktisk, er et af de vigtigste råd i sommervarmen, at din hund skal have adgang til frisk drikkevand, da det kan give den mulighed for at køle ned. Når du skal give din hund frisk drikkevand, skal det ikke være iskoldt drikkevand, men derimod almindelig koldt. Men vigtigst af alt er at hunden har adgang til det hele tiden.


Sørg for kølige steder 

En anden ting, man kan gøre for sin hund i sommervarmen er at sørge for den har adgang til kølige steder hele tiden. Det kan eksempelvis være en god ide at have et køletæppe, hvor hunden kan ligge sig. Hvis man ikke har det, kan man også bruge et koldt badeværelsesgulv eller en plet i skyggen. Uanset hvad, er det vigtigt ikke at have hunden med i eksempelvis bilen, hvor det bliver alt for varmt. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x