Sådan spiller du på greyhound racing

Sådan spiller du på greyhound racing

2. aug 2018

Greyhound racing er en konkurrencesport hvori hunde af racen greyhound løber om kap på en væddeløbsbane som typisk er oval. Ved greyhound racing benyttes lokkemad i form af en kunstig kanin som hundene jagter indtil de krydser mållinjen. Greyhound racing minder i stil meget om hestevæddeløb, men adskiller sig ved at der ikke er nogen form for menneskelig involvering i løbet.

Ved hestevæddeløb er der typisk en rytter eller en kusk involveret. Ved hundevæddeløb er der kun hunde på banen. Som ved hestevæddeløb er det også blevet meget populært at spille på udfaldet af løbet. Tilskuere har altså mulighed for at spille på den hund som de mener har bedst chance for at vinde.

Greyhound racing er endnu ikke så udbredt i Danmark, men er en stor del af spilindustrien i lande som Storbritannien, Mexico og USA. Hvis man ønsker at spille på hundevæddeløb er det nemmeste for os danskere derfor at benytte en af de betting sider som tilbyder denne form for spil.

Man kan selvfølgelig også tage ud på en af de danske væddeløbsbaner for at overvære og spille på greyhound racing. Der findes blandt andet en bane i Roskilde og Bjerringbro. For de fleste mennesker, er det dog for tidskrævende, og mange vælger derfor at spille online. Der er mange fordele ved online betting. Som nævnt er det ikke særlig tidskrævende, og kan gøres direkte fra din computer eller telefon.

Desuden kan du hos mange bookmakere få en betting bonus, som giver dig endnu mere at spille for, og dermed større chancer for gevinst. En betting bonus tilbydes ofte til nye kunder, og kaldes derfor også en indbetalingsbonus. Ofte giver danske bookmakere dig en bonus afhængig af hvor meget du indbetaler på din nye konto. Hvis du indbetaler 1000 kroner, kan du få helt op til 1000 kroner ekstra at spille for. Den slags fordele får du ikke ved at tage ud på en væddeløbsbane.

Hvis du går ind for dyrevelfærd (og det gør vi jo alle sammen) så er det vigtigt at du benytter en af de store og etablerede betting sider. Dermed undgår du at støtte nogle af de hundevæddeløb som blandt andet foregår i Macau og Mexico, hvor hundene ikke behandles på en ordentlig måde. De anerkendte betting sider tilbyder kun spil fra anerkendte greyhound racing associations, og dermed er der garanti for at dyrevelfærden er i orden, og hundene behandles som de fortjener.

Det er desværre ikke alle danske bookmakere som tilbyder spil på hundevæddeløb. Da denne sportsgren har sit ophav i Storbritannien finder du typisk de bedste tilbud på de betting sider som også stammer derfra. I dette tilfælde er Betfair klart den bedste bookmaker fra Storbritannien som tilbyder spil på det danske marked. En betfair bonus er også nem at få fat i, og giver dig rig mulighed for at lave en god fortjeneste på greyhound racing.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


LasseJohan
LasseJohan (Kommerciel blogger)
Oprettet 11. jan
LasseJohan
LasseJohan (Kommerciel blogger)
Oprettet 11. jan
x