Sådan undgår du hundehår overalt

Sådan undgår du hundehår overalt

27. nov 2018

At have hund i hjemmet er en fantastisk opløftende ting. For uanset hvor sent man kommer hjem, eller om man er i dårligt humør, bliver man altid mødt af de sødeste hundeøjne, når man træder ind ad døren, hvor hunden har ventet på din ankomst hele dagen. Men ikke desto er der også elementer ved at have hund, som kan virke en smule bebyrdende i en helt almindelig hverdag, hvor man ikke har hverken overskud eller lyst til ekstraarbejde. En af disse mere irriterende forhold er, at man har hundehår overalt. I sofaen, på gulvet og nogle gange i sengen. Og det er ikke bare en irritationsfaktor, fordi det ser beskidt ud. Nej… det kan ligeledes være allergifremkaldende og forværre indeklimaet.

I artiklen her kigger vi ind i, hvad man som hundeejer kan gøre, hvis man selv er irriteret af de mange små hundehår. Fro selvom opgaven virker uoverskuelig, er det faktisk ligetil, når først man får sat en proces i gang.


Afdæk sovemøbler

En af de værste steder at have hundehår er i sengen. Det er til irritation for din vejrtrækning, og det er utrolig grimt, hvis sengen er fyldt med små ulækre hundehår. Men det er også et af de steder, hvor man nemmest undgår netop dette, hvis bare man husker at tildække det med noget alla et sengetæppe. Og så skal man ikke være bekymret for, at hunden pludselig befinder sig i soveværelset, for det betyder alligevel ikke noget. En af de helt store fordele ved et sengetæppe er også, at det giver et indtryk af god hygiejne og rydelighed. Så udover at man undgår de mange irriterende hundehår i sengen, får man også et soveværelse, der udadtil viser, at man er opmærksom på, at en hund efterlader hundehår alle steder. Find stort udvalg af sengetæpper her.


Husk jævnlig hårkur

En anden ting man kan gøre, hvis man er irriteret af de mange forstyrrende hundehår, er at rede hunden jævnligt. På den måde fjerner man de løse hundehår, der alternativt ville ende rundt i krogene i din bolig, og nemt og hurtigt har man derved reduceret mængden af de hundehår, der ellers ville være til irritation i hjemmet.

Hvis man vælger at strigle sin hund jævnligt for at reducere mængden af hundehår, kan man med fordel benytte en af de handsker, der er lavet til formålet. Så får man alle de løse hundehår med, og nogle af dem er lavet på en sådan måde, at man faktisk giver hunden massage, når man strigler den.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce