Sådan vælger du den rette hundeforsikring

Sådan vælger du den rette hundeforsikring

26. jun 2018

Det er ikke altid lige nemt at skulle navigere gennem den jungle, som forsikringer nu engang kan være. Der findes et hav af forsikringsselskaber, som ønsker at tegne en aftale med dig, hvorfor du lynhurtigt kan opleve at blive oversvømmet med tilbud, så snart du stikker næsen frem og efterspørger en given forsikring.

 

Sagen er i og for sig den samme, når det handler om en hundeforsikring. Der findes et hav af udbydere, og det er ikke altid lige nemt at gennemskue, hvilket forsikringsselskab der er det bedste til behovet. Find en hundeforsikring online for at sikre dig den størst mulige gennemsigtighed, da du derved har mulighed for nemt at sammenligne priser. Dette vil vi komme ind på senere i dette skriv.

 

Vi herunder komme med vores bedste råd til, hvordan du vælger den rette hundeforsikring.

Sørg først og fremmest for at få udpenslet behovet

Før du foretager den første søgning efter en relevant hundeforsikring, så er det vigtigt, at du har udpenslet jeres behov. Der findes forskellige tillægsydelser, som kan tilvælges i købsprocessen, for eksempel denne forsikring. Disse kan være relevante for dig og din hund. Derudover er det ganske forskelligt, hvilke tillægsydelser der tilbydes. Det afhænger af, hvilket forsikringsselskab du kigger ved.

 

Et af de bedste eksempler er følgende: Har I brug for en hundesygeforsikring, eller kan / tør I leve uden? Som bekendt er en hundesygeforsikring ikke lovpligtig at have, modsat en hundeansvarsforsikring. Derfor kan man godt være den foruden, men i langt de fleste tilfælde vælger hundeejere at tegne denne også, da det kan blive en ganske dyr fornøjelse, hvis hunden skal en tur forbi dyreklinikken.

Sammenlign priser på nettet - det kan hurtigt betale sig

Det lyder måske som en kliché, at sammenligning af priser kan betale sig. Sagen er dog den, at der kan være mange tusinde kroner at spare årligt, hvis du blot slår koldt vand i blodet og indhenter tilbud fra flere selskaber. Inden for forsikringsbranchen vil du hurtigt finde ud af, at priserne på hundeforsikringer kan variere ganske kraftigt.

 

Du kan sammenligne priser på nettet ved hjælp af nogle simple metoder. Vi har listet et par af disse metoder herunder:

 

      Indhent minimum 3 tilbud online - Dette er den absolut nemmeste måde, hvorpå du kan sammenligne priser. Du lader faktisk et eksternt selskab tage sig af arbejdet, hvorefter du vil blive eksponeret for tilbuddene ganske uforpligtende. Der findes forskellige services, der tilbyder at varetage denne proces.

 

      Kontakt minimum 5 forskellige forsikringsselskaber - Hvis du er proaktiv, kan du forsøge at benytte dig af denne metode. Skriv en standard-mail, som du kan sende til minimum 5 forskellige forsikringsselskaber. Det er vigtigt, at du i din henvendelse får skrevet al relevant information ind såsom hunderacen, alder, samt hvilke ydelser du ønsker et tilbud på.

 

      Benyt dig af prisformularen hos så mange hjemmesider som muligt - Mange forsikringsselskaber har fået udviklet en prisformular, som du kan benytte dig af direkte på hjemmesiden. Den fungerer ved, at du udfylder nogle informationer, hvorefter den automatisk angiver prisen for forsikringen. Det er ikke altid, at denne pris er den laveste, i forhold til hvis du selv kontakter selskabet, men det kan give dig en rigtig god prisindikation. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


LasseJohan
LasseJohan (Kommerciel blogger)
Oprettet 11. jan
LasseJohan
LasseJohan (Kommerciel blogger)
Oprettet 11. jan
x