Sex er sundt

Sex er sundt

26. nov 2021

I forbindelse med et pressemøde i april 2020, udtalte Søren Brostrøm, at sex er godt og sundt. Det er nemlig sundt for vores kroppe at have sex, og har flere gavnlige effekter for vores psyke og fysik. Der findes dog ikke en opskrift på det perfekte sexliv, fordi sex er meget forskelligt fra person til person. Læs i artikel herunder, hvad du kan gøre for at udforske dit sexliv. 


Mangler du en partner? 

Vi har alle perioder i livet, hvor vi får mindre sex, eller måske slet ingen. Det er dog også vigtigt at huske på, at fra naturens side er vores sexlyster forskellige. Det kan skyldes mange ting som menstruationscyklus, amning, alder, stress, dårlig selvværd eller måske problemer i et partnerskab.  Men sex er godt, og måske du drømmer om at udvide din horisont endnu mere. I det tilfælde kunne du skrive ‘søger en bolleven’ på din profil beskrivelse på Scor. På denne måde vil du kunne finde en loyal partner, og sammen opfylde jeres seksuelle behov. 


Udforsk sammen 

Det er ingen skam i at indrømme, at man elsker sex. Hvem gør ikke det? Vi lever i en verden, hvor sex i mange år er blevet gjort skamfuldt. Heldigvis er der blevet sat et større fokus på sex i samfundet, og det er blevet mere italesat. Ifølge undersøgelser, viser det faktisk at folk, der hyppigt sex, har det to gange om ugen. Så husk, når din nye sexpartner og dig skal være nøgne overfor hinanden for første gang, behøver I ikke at være flove over jeres lyster. I har lysten til at være hinandens partner af én grund, og det er, at I finder hinanden attraktive. Så udstrål selvtillid, og hjælp din partner på rette vej med ord. Og gør det i trygge rammer. Hvis I begge er trygge, så vil det også afspejle sig i jeres sex. Dernæst, husk at vær ærlig og stil gerne krav. Der er ingen grund til at lade som om, at du nyder det, hvis du ikke gør. Hvis du føler dig, enten utilpas eller utilfreds med noget, så sig det højt, ellers har din partner ingen mulighed for at ændre på det. I har ingen reel chance for at kende til hinandens præferencer, når det er første gang I har sex.  Men tiden kan I, hvis I har lyst, forsøge at implementere legetøj og lade jer udforske jeres sexliv endnu mere.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


LasseJohan
LasseJohan (Kommerciel blogger)
Oprettet 11. jan
x