Sjove gaver til manden som har alt

Sjove gaver til manden som har alt

20. apr 2019

Synes du også, at det er frygteligt svært at finde på gaveidéer? Især når det er til manden der har alt. For hvad ville han blive glad for, og hvad har han brug for? Hvis manden, du skal give en gave til, har alt, som han har brug for, så kan det være en god idé med at finde på en sjov gave. Gaver skal sprede glæde, og behøver netop derfor ikke være noget, som han lige står og mangler. Bare du får ham til at smile, så er din mission fuldført. Men så er spørgsmålet – hvad skal jeg give ham? Her er nogle bud på, hvad du kan give manden, som har alt.


En personlig citatplakat

En personlig gave er altid en god gave. Hvis du med gaven viser, at du kender ham rigtigt godt, så vil det kun styrke jeres relation til hinanden. Et bud på en sjov og unik gave er en citatplakat. Når du leder efter gaver til ham, så kommer det selvfølgelig an på hvem han er. Er han din far? Så vil han helt sikkert grine højlydt af citatplakaten ”faren”, hvor der står vores allesammens yndlingscitater, som fædre altid siger. Citaterne er spot on, og din far vil more sig over, at det rammer helt plet. Du kan også vælge en citatplakat baseret på mandens erhverv. Måske er han læge, revisor, mekaniker eller brandmand, og her findes der altså sjove plakater, der på en elegant og fed måde opsummerer, hvilken type menneske der her er tale om. Du kan også henvende dig til hans fritidsaktiviteter ved at vælge en citatplakat til cykelrytteren, hundeejeren, kageelskeren eller lystfiskeren. Med en citatplakat er du altså sikret en sjov og personlig gave, som han altid vil kigge på og tænke på dig. Samtidig er de æstetiske at se på, så gaven indeholder også en fin pyntegenstand til ophængning eller placering på en hylde.


Køb en oplevelsesgave

En anden super god gaveidé er en oplevelsesgave. Denne type gave er virkelig til manden, som har alt, da man ikke kan få nok oplevelser. Desuden kan du sørge for, at oplevelsen er for 2 personer, så du måske er heldig at komme med. Med oplevelsesgaver er der heldigvis mange typer at vælge imellem. For den vovede drengerøvstype kan det være en helikoptertur, tur på racerbane, faldskærmsudspring eller svæveflyvning. Er det fartypen, som du mangler en gave til, kan det være en god idé med øl-, cider-, eller spiritussmagning, ballonflyvning eller kaffe- eller pizzakursus. Til ham der elsker elektronik og gadgets kan du købe gavekort til virtuel reality, køretur i hans yndlingsbil, formel 1-simulator eller pistolskydning. Uanset typen så vil han med garanti altid huske tilbage på sjove og gode oplevelser.


Sjove gadgets og dimsedutter

Til manden med god og plat humor er det nemt at finde sjove gadgets på nettet. Du kan købe mange forskellige festlige ting, som gør hverdagen lidt sjovere. Det kan være alt fra toiletgolf, en hotdogmaker, gummitestikler til cyklen, et ølbælte eller øloplukkere med sjove motiver. Vælg gerne en gave som afspejler manden som person, og de fritidsaktiviteter han elsker. På den måde er du sikret, at han modtager en gave, som han vil synes er både sjov og brugbar.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x