Skab et sundt og lykkeligt miljø for din hund

Skab et sundt og lykkeligt miljø for din hund

9. okt 2019

Sponsoreret indhold


Har du en hund, og betyder den næsten lige så meget for dig som din familie og dine venner gør? Dette er helt normalt! Hunden er menneskets bedste ven, og vi knytter os utroligt hurtigt til de fantastiske små skabninger. Derfor er det også vigtigt, at vi sørger for, at de lever et sundt og lykkeligt liv. I denne artikel kan du finde inspiration til, hvordan du bedst muligt kan medvirke til, at din hund går glad i seng hver evigt eneste dag. 


Find ud af hvad din hund kan lide

Ligesom mennesker er hunde også forskellige. Nogle kan lide leverpostej, og andre kan lide kylling. Nogle kan lide pivdyr, og andre kan lide kødben. Nogle har brug for flere timers motion hver dag, mens andre ønsker at bruge det meste af tiden i lavest mulige tempo. Et godt råd er derfor, at du i løbet af din hunds levetid finder ud af, hvad den kan lide. Har din hund brug for masser af motion, er det eksempelvis vigtigt, at den får opfyldt dette ønske. Elsker din hund en specifik hundesnack, er det oplagt at købe ind til dette engang imellem. Vidste du desuden, at det snart er Black Friday? Årets største forbrugsdag byder helt sikkert på et par gode tilbud til dig og din hund. Klik på ovenstående link og se, om der ikke er nogle ting, som din hund kan lide. I linket finder du et katalog fra et stort udvalg af virksomheder, der har gode tilbud i løbet af Black Friday. 


Mød andre hunde

Tænk hvis du var det eneste menneske i din husstand, og du aldrig fik lov til at møde andre af din slags. Det lyder sørgeligt, ikke? Sådan er det i nogle tilfælde at være hund. Du bør vægte højt, at din hund har et socialt liv, hvor den møder andre hunde. Du kan med fordel tænke over, om du har nogle venner eller bekendte, som har en hund, der kunne være en god legemakker. Derudover findes der mange hundeskove i Danmark, hvor det er muligt at møde en masse andre hunde i løbet af en gåtur. Lige såvel som mennesker har brug for et socialt liv, har hunde det nemlig også! Og det er kun en bonus for dig som ejer: Din hund får brugt en masse energi, mens du kan få en kop kaffe med en god ven eller nogle dejlige timer i den nærmeste skov. 


Hold øje med din hunds helbred

Det er vigtigt, at du holder øje med, om din hund har det godt. Er dens afføring normal, spiser den op, er den for tyk eller for tynd og så videre? Du skal selvfølgelig ikke være for påpasselig, men det er stadig vigtigt, at du holder øje med usunde tegn, lige såvel som du ville holde øje med, om dit barn har det godt. Er din hund meget ude i naturen, og sørger du for, at den også får set andre hunde, er det eksempelvis en god idé at give den en orme- og/eller loppekur, hvis du kan se, at den bliver tyndere eller viser tegn på uregelmæssig kløe. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce