Tænk over dette når du tager hunden med på afbudsrejse

Tænk over dette når du tager hunden med på afbudsrejse

12. jan 2018

Skal du have hunden med på en afbudsrejse, skal du gøre dig en del tanker, før du tager afsted. Det er ikke altid lige nemt at finde ud af, om du kan have din hund med ombord på et fly, og det er heller alle fly, som kan tilbyde denne service.


Tjek flyselskabets regler


Du bør derfor tjekke flyselskabets regler, når det kommer til at rejse med dyr. Der er flere forskellige flyselskaber, som har enkelte fly, hvor der er plads til dyr. Ved visse flyselskaber kan du have din hund med i transportkasse, som vil være i lastrummet. Her er det vigtigt at tjekke, at det er de rigtige flyvninger, som tilbyder denne service. Din hund skal være minimum 8 uger, og du kan faktisk også godt have en ekstra hund med, hvis de kender hinanden godt. De skal også have samme størrelse, da der for eksempel med Norwegian er en mask. Vægt på 14 kilo pr. dyr. Har du en mindre hund, så kan du ofte have den med i kabinen på indenrigsflyvninger i Danmark, Sverige, Finland, Norge og Spanien. Her gælder reglen også for, at din hund skal være fyldt 8 uger. Det er en rigtig god idé at tage et smut forbi din dyrlæge, da han vil kunne give en vurdering, om du bør have din hund med ud at flyve.


Find underholdning til hunden


Når du er ankommet til feriedestinationen med din hund, så vil det være en god idé at have sørget for underholdning til hunden, så du ikke altid selv skal sørge for at underholde den. Der findes utalligt af smart legetøj til hunde, som du ganske nemt kan have med dig på turen. Det er endda muligt at finde gadgets og apps til din smartphone, som kan underholde både din hund og dig selv. Vælger du den teknologiske underholdning, bør du måske overveje at investere i en powerbank, så din smartphone ikke pludselig løber tør for strøm. Er du interesseret i at vide, hvilken powerbank du bør købe, så har Testsektionen lavet en powerbank test, der kan give dig et grundigt syn på de forskellige modeller.


Skal du have fat i en afbudsrejse, gælder det om at være hurtig på aftrækkeren. Læs mere om afbudsrejser hos Tripybuddy.dk, der guider dig igennem de forskellige typer af afbudsrejser, som findes ude på markedet.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce