Tag din firbenede ven med på flyrejsen

Tag din firbenede ven med på flyrejsen

4. jan 2018
Hundens velbefindende ligger langt de fleste ejere på sinde. Så hvad gør man, når man skal ud og rejse? Man kan med god samvittighed vælge en god hundepension – men man kan også træffe et anderledes valg og tage hunden med sig på flyet. Det er nemmere, end man tror.   

Storbyferie med fly – hvad gør du med hunden? 

Er du den heldige ejer af en firbenet tilføjelse til familien, så ved du, at en hund ikke bare er et væsen, som man efterlader derhjemme uden kvaler. Selv når man lader hunden være alene hjemme få timer for at gå på arbejde, kan dette være en kilde til dårlig samvittighed og kvaler. Hunden kan nemlig ikke forstå, hvor dens ejere er henne – og derfor er det fordelagtigt at undgå, at hunden er alene, så meget som det nu er muligt. 

Alt dette har du sikkert hørt før, og du ved nok også, at det, gode intentioner til trods, ikke altid er helt nemt at holde dette fortsæt i en travl hverdag. Når det kommer til storbyferie med fly, så er situationen dog en helt anden. 

Hvad end der er tale om en kort ferie på et par dage, eller en længere tur på flere uger, så kan hunden nemlig ikke være alene hjemme. Rent lavpraktisk har den nemlig brug for nogen, som giver den mad, vand og lufter den. Derfor er du og din familie nødt til at tage stilling til, hvad I kan gøre, når turen går udenlands. Der er to fordelagtige løsninger, når det kommer til hund og ferie. 

Tag din hund med på storbyferie i flyet 

For mange virker denne løsning en smule besværlig og uoverskuelig. Men faktisk kan det være en perfekt løsning og en enorm glæde for både hund og ejer, at hunden kommer med familien på ferie frem for at blive hjemme. Her kan familien tilbringe kvalitetstid sammen - også med den firbenede ven. Og proceduren er faktisk slet ikke så slem, som man skulle tro. Så længe man har en god dialog med flyselskabet, så er der nemlig ingen grund til, at alt ikke skal gå godt. 

En af de vigtigste ting omkring fragt af hund i flyet er logistikken. Dette gælder først og fremmest transporten. Hunden må ikke forstyrre andre passagerer, og derfor skal den være i et lukket bur i et særligt transportområde af flyet. Her er der sørget for, at temperaturen er ideel og at hunden er tryg og sikker. Er det en lang tur, så sørger personale for at se til hunden og passe på den undervejs. 

Blot er det vigtigt at huske, at man som ejer skal have relevante sundhedspapirer på hunden, som beviser, at den har de påkrævede vacciner – ellers er der nogle lande, som ikke vil lade hunden komme ind. 

Lad hunden blive passet i en kennel 

For mange hundeejere virker tanken om at sende de elskede firbenede venner af sted for at blive passet et fremmet sted en smule skræmmende. Men der findes rigtig mange gode kenneler eller hundepensioner, hvor dyrene bliver taget sig rigtig godt af. Her er der dedikerede passere, som leger med hundene, går tur med dem og sørger for deres behov. Her får din hund også en unik mulighed for at interagere med andre hunde, hvilket den måske ikke gør så ofte i hverdagen. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce