Tag hunden med – en rejse til Malaga

Tag hunden med – en rejse til Malaga

16. dec 2019

Skal du på ferie som hundeejer, er det store spørgsmål altid, hvad der skal ske med din lille guldklump. Du kan naturligvis vælge at få din hund passet, men hvis omstændighederne er til det, kan det ligeledes være belejligt at tage hunden med på rejsen.

Tænk på din hunds velvære

Når du skal vælge, om din hund skal blive hjemme eller med på ferien, bør du overveje, hvad der er bedst for din hund. Det kan være meget forskelligt fra hund til hund, hvad der virker mindst stressende.

Nogle hunde bliver urolige, hvis de skal passes af andre mennesker, mens det er stressende for andre hunde at blive transporteret langt væk fra hjemmet. Derfor er det i høj grad dig, som må afgøre, om din hund skal med på ferie eller blive hjemme.

Biludlejning på Malaga

Vælger du at tage din hund med på rejsen, kan det være ganske praktisk at sørge for leje af bil på Malaga hjemmefra. På EasyTerra kan du sammenligne biler fra flere forskellige leverandører, så du kan finde den bil, der passer dig bedst.

Skal du køre rundt med din hund i en lejebil, er det nødvendigt, at du spørger din billeje på Malaga, om dette er tilladt. Find leje af bil på Malaga på den måde kan du nemlig nyde ferien i dit helt eget tempo. Med billeje på Malaga følger nemlig en stor frihed til at køre lige derhen, hvor du vil, når du vil.

Den rette overnatning

Det kan være mest praktisk at tage din hund med til Malaga, hvis du har din egen ferielejlighed i byen. På den måde er det nemmere at få tilladelse til at have din hund i bygningen, og du vil sikkert bruge længere tid i byen.

Det kan nemlig virke mest forsvarligt kun at medbringe en hund på en længere rejse. På den måde kan hunden nemlig nå at vænne sig til de nye omgivelser, før I endnu engang vender snuden hjem. Sandsynligvis vil dette stresse din hund mindre. 

Hvis din hund ikke skal med

Det kan sagtens være, at du kommer frem til, at det vil være bedst ikke at medbringe din hund. Er dette tilfældet, må du overveje, hvad du så skal gøre. Du kan eksempelvis vælge, at din hund skal passes af venner eller familie. Dette kan være en god løsning, specielt hvis din hund allerede kender disse mennesker.

Du kan også vælge, at din hund skal passes i en hundepension. Her vil din hund blive passet sammen med mange andre hunde af folk, som ved lige præcis, hvad hunde har brug for. Den ene løsning er ikke som sådan bedre end den anden. Når du skal vælge, bør du derfor endnu engang tænke på din hunds behov. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x